Facebook Pixel

Asiakastuki

Hei!

Olen Mette, asiakasonnellisuuden asiantuntija. Luit aivan oikein, se todella on minun virkanimikkeeni. Äitini mukaan olin pienenä maailmanparantaja: halusin aina auttaa toisia ja taistella rauhan sekä oikeudenmukaisuuden puolesta. Vartuttuani olen maailmanrauhan saavuttamisen sijaan alkanut keskittyä hieman arkipäiväisempiin ja helpommin ratkaistaviin huoliin. Mutta edelleenkin päiväni kirkastuu, kun saan auttaa toisia – on se sitten oikean tuotteen tai koon valitsemisessa, tilauksessa ilmenneen teknisen ongelman ratkaisemisessa tai tietyn tuotteen löytämisessä.

Jotkut sanovat, että asiakaspalvelijan on turha odottaa kiitosta; kuuntelet valittamista etkä erota asiakkaan äänensävystä mielihyvää tai kiitollisuutta. Enpä osaa nimetä niitä suotuisia tähtiä, joiden alla Bredenin asiakkaat valikoituvat, mutta vilpittömästi voin todeta, että Bredenin asiakkaita on ilo auttaa ja palvella: ovat asiakkaat olleet ymmärtäväisiä jopa silloin (ani harvoin), kun olemme täällä Bredenissä möhlänneet.

Tulipas taas juttua. Piti ihan lyhyesti vaan sanoa, että jos tarvitset apua, valitse alla olevista yhteydenottomuodoista itsellesi sopivin ja käänny epäröimättä puoleeni.

Pidetään yhteyttä!

Mette
To Top