Facebook Pixel

BAIR vauvan merinolapaset ilman peukaloa

Tarjoushinta 4,90 € Normaali hinta 12,90 €
SKU
bair-siilisellid-petrol
  • Oeko-Tex® merinovillavuori
  • päällikangas GOTS luomupuuvillaa
  • lapaset ilman peukaloa pienille vauvoille
  • merinovilla ei kutita
  • pehmeä ja joustava kangas
  • suunniteltu ja valmistettu Virossa
  • lue lisää alhaalta

BAIR vauvan lapaset on suunniteltu kaikkein pienimmille vauvoille, jotka eivät ole ihan vielä valmiita tarttumaan matkanvarrelta löytyneisiin aarteisiin – niinpä niissä ei ole paikkaa peukalolle. BAIR lapasissa on Oeko-Tex® merinovuori sekä GOTS sertifioidusta puuvillasta valmistettu päällikangas. Merino ei pistele vauvan herkkää ihoa vaan on pehmeä ja joustava. Koska merinolla on loistava kyky siirtää kosteutta iholta se pitää pienet kädet lämpimänä koko ajan eikä päästä niitä hikoamaan. Lapaset sopivat mainosti käytettäväksi vaunuihin tai kantoliinaan. Mikä parasta, nämä maailman pienimmät lapaset on yhdistetty nauhalla jonka voi sijoittaa kulkemaan esimerkiksi MAJOR, MINOR tai MJORN jumpsuitin hihojen läpi. Näin ne eivät katoa vaan ovat aina turvallisesti saatavilla. Koska ihminen menettää erityisen paljon kehon lämmöstään juuri käsien ja jalkojen kautta, voi BAIR lapasten lisäksi vauvalle pukea jalkaan BABU tossut - jotta myös pienet varpaat pysyvät ihanan lämpöisenä!

Merinovilla on pehmein villa ja se on samalla antibakteerinen. Se on paras valinta lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho. Merino sopii mainiosti myös kylmempiin ilmoihin sillä se on hengittävä materiaali ja se säätelee kehon lämpötilaa. Merinovilla imee liiallista kosteutta iholta ja pitää vauvan ihon mukavan lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinovillatuotteet ovat konepestäviä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu.

Päällikangas: 95% CO luomupuuvilla 5% EA elastaan

Vuori: 100% WO Oeko-Tex® sertifioitu merinovilla

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:BAIR vauvan merinolapaset ilman peukaloa
Sinun luokituksesi
To Top