Facebook Pixel

BALE vauvan lapaset peukalolla

Tarjoushinta 12,90 € Normaali hinta 14,90 €
SKU
bale-hirv-petrol
  • Oeko-Tex® merinovillavuori
  • päällikangas GOTS luomupuuvillaa
  • lapasissa on peukalo isommille vauvoille
  • merinovilla ei kutita
  • pehmeä ja joustava kangas
  • suunniteltu ja valmistettu Virossa
  • lue lisää alhaalta

BALE vauvan lapaset on suunniteltu hieman vanhemmille vauvoille jotka haluavat jo keräillä ulkoa löytämiään aarteita, pitää kädessä hiekkalapiota tai kulkea käsi kädessä äidin tai isän kanssa – siksi BALE lapasissa on paikka peukalolle. Lapasten Oeko-Tex® merinovillavuori ja GOTS sertifioitu puuvillainen päällikangas pitävät kädet tasaisen lämpiminä. Merinovilla ei kutita vauvan herkkää ihoa eikä päästä pieniä käsiä hikoamaan, vaan on miellyttävän pehmeä ja joustava. Merino siirtää kosteutta iholta pitäen ne kuivina ja juuri sen vuoksi lapaset sopivat hyvin myös vauvan ollessa vaunuissa tai kantoliinassa.  Erityisen hienoa on, että lapaset on yhdistetty nauhalla, jonka voi sijoittaa kulkemaan esimerkiksi MAJOR, MINOR tai MJORN jumpsuitin hihojen läpi. Näin ne eivät katoa vaan ovat aina turvallisesti saatavilla. Koska ihminen menettää erityisen paljon kehon lämmöstään juuri käsien ja jalkojen kautta, voi BALE lapasten lisäksi vauvalle pukea jalkaan BABU tossut - jotta myös pienet varpaat pysyvät ihanan lämpöisenä!

Merinovilla on pehmein villa ja antibakteerinen materiaali, siksi se sopii erityisen hyvin vauvan herkälle ja/tai atooppiselle iholle. Merino sopii hyvin kylmään säähän sillä se säätelee kehon lämpötilaa ja siirtää kosteutta pitäen ihon kuivana.

Kaikki Bredenin merinovillatuotteet ovat konepestäviä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu.

Päällikangas: 95% CO luomupuuvilla,5% EA elastaan

Vuori: 100% WO Oeko-Tex® sertifioitu merinovilla

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:BALE vauvan lapaset peukalolla
Sinun luokituksesi
To Top