Facebook Pixel

Blogi

 1. KESTÄVÄÄKIN KESTÄVÄMMÄT, SÄÄNKESTÄVÄT - BREDENIN ULKOILUVAATTEET

  On upea tunne kirjoittaa juuri tätä blogikirjoitusta. Bredenin alkuaikoina en olisi uskonut tämän olevan mahdollista, mutta tässä se on – Bredenin uusi ja mahtava ulkoiluvaatemallisto! 

  Lue lisää...
  0
 2. MILLOIN KÄYTTÄÄ ULKOILUUN SUUNNITELTUA COLLEGEASUA?

  Olen todella innoissani, että saan esitellä teille täysin uudenlaiset tuotteet Bredeniltä– erityisesti ulkoiluun suunnitellun collegeasun. Kuten aina, sain ajatuksen tuotteisiin ihan jokapäiväisestä elämästä. Huomasin, että markkinoilta puuttuu kokonaan tämän kaltainen tuote, jollaista kaipasin lapsilleni. Jutellessani toisten vanhempien kanssa selvisi, että heillä on sama murhe.


  Lue lisää...
  0
 3. MIKSI BREDENIN UV-VAATTEET?

  Tuotevalikoimaamme on saapunut jotakin hyvin tärkeää: lasten UV säteiltä suojaavat rantavaatteet. Miten ne eroavat toisista samankaltaisista tuotteista ja mikä tekee juuri Bredenin rantavaatteista erityisiä? Kerron Sinulle tarkemmin.

  Lue lisää...
  0
 4. KESÄ – MILLAISTA PÄÄHINETTÄ KÄYTTÄÄ?

  Suomen kesä ei ole se kaikkein vakain sääoloiltaan ja siksi lapsi tarvitseekin päähineitä eri olosuhteisiin. Päähine joka sopii auringon paahteeseen, ei suojaa tuulelta ja sateelta. Meidän kesä tarjoaa kyllä molempia ja usein jopa saman päivän aikana. 

  Lue lisää...
  0
 5. MITÄ TEIN VÄÄRIN PUKIESSANI ENSIMMÄISTÄ LASTANI?

  Kolme vuotta sitten kun perheeseeni syntyi ensimmäinen lapsi, olin epävarma mitä pukea päälle jotta vauvalla ei ole liian kuuma eikä kylmä?  En tiennyt ulkovaatetuksen perusteista enkä merinovillasta mitään ja yritin luottaa ns. ”mutu” tuntumaan. Suurimmat kysymykset mielessäni olivat miten pukea vauva ulkoillessa lastenvaunuihin, automatkoille tai kantoreppuun. Tein virheitä joista opin ja nyt toisen lapsen kanssa osaan jo toimia paremmin.

  Lue lisää...
  0
 6. MIKSI PÄÄHINEEN VUORIKANKAAN TULISI OLLA MERINOVILLAA?

  Jokainen vanhempi haluaa olla varma, että lapsella on ulkoillessa turvallinen ja lämmin olo. Eikä kenellekään tule uutisena, että kylmän kauden kerrospukeutuminen ja oikeat materiaalit ovat avainasemassa lasten vaatetuksessa. Sama pätee myös päähineisiin -toimiva ja lämmin päähine joka on valmistettu samalla periaatteella. Tästä kirjoituksesta saat vastauksen kysymykseen, miksi kylmänä kautena juuri vuorikangas on tärkein ja miksi merinovilla on siihen paras valinta.


  Lue lisää...
  0
per sivu
Set Ascending Direction
To Top