Facebook Pixel

Blogi

 1. TALVI – MINKÄLAISTA HATTUA KÄYTTÄÄ?

  Käytännöllinen ja hyvin istuva talvihattu on kätevä kaupunkireissuilla, kavereiden kanssa leikkiessä päiväkodissa tai kun talvesta otetaan kaikki irti lumikasojen äärellä. Huolimatta siitä, löytyvätkö nämä lumikasat hiihtoretkellä vuorilla tai kun asut alueella missä talvi ja lumi kuuluvat tiiviisti samaan pakettiin. Mutta mikä talvihattu on paras? Oikea kysymys oikeastaan on kuitenkin se, että mistä materiaalista paras talvihattu on valmistettu? Tähän kysymykseen saamme perusteellisen vastauksen tässä blogikirjoituksessa. Kerron myös mitkä materiaalit soveltuvat lapsille mihinkin lämpötilaan. Eikä unohdeta myöskään äitejä, isejä eikä tätejä ja setiä. ;)

  Lue lisää...
  0
 2. MITÄ TULISI PITÄÄ MIELESSÄ KUN PUET LASTASI KYLMEMPIEN KUUKAUSIEN AIKANA?

  Vanhemmille lapsien pukeminen on aina tietynlainen haaste. Erityisesti silloin, kuin ilmat viilenevät ja varsinkin kun on kyse vauvaikäisistä lapsista. Tämä sen takia, että vauvat eivät osaa kertoa sinulle onko heillä kuuma tai kylmä. Tässä kirjoituksessa saat vastauksen siihen, miksi liian monta vaatekerrosta voi joskus olla pahasta, miksi merino on korvaamaton erityisesti vauvojen vaatevarustuksessa ja miten oikea muotoilu ja materiaali auttaa sinua säästämään rahaa, luontoa ja mikä tärkeintä, pitää lapsesi terveenä. Omat ajatukseni perustuvat omiin kokemuksiini kolmen lapseni kanssa ja tietoon jota olen vuosien mittaan kerännyt.

  Lue lisää...
  0
 3. KUINKA VÄHENTÄÄ LASTENVAATEBUDJETTI PUOLEEN – JA SILTI TARJOTA LAPSELLESI VAIN PARASTA

  Useimmat todennäköisesti ihmettelevät lastenvaatteiden hintoja, kun valitsevat vaatteita omille lapsilleen. Voisi luulla että pienille kehoille tarkoitetut vaatteet olisivat halvempia, sillä niissä on vähemmän materiaalia? Tämä teksti toivottavasti tuo tähän asiaan selkeyttä, miksi lastenvaatteet ovat kalliimpia kuin mitä olet olettanut. Jaan myös muutamat vinkit, joiden avulla voit välttää lompakon totaalista tyhjentymistä, samalla kun tarjoat lapsellesi korkeinta mahdollista laatua. Tarkastelemme myös jotain upeita lisävarusteita joita voit käyttää eri tilanteissa.

  Lue lisää...
  0
 4. VARAA ITSELLESI OMAA AIKAA OLLAKSESI PAREMPI ÄITI JA VAIMO

  Ihmiset joskus kysyvät sitä, kuinka onnistut kaikessa – sinulla on kolme lasta, nopeasti kasvava yritys ja aviomies (haa! :) ) Ystäväni eivät tätä kysy – he tietävät että minulla on silloin tällöin vaikeaa näiden kaikkien asioiden kanssa, mutta he myös tietävät miten pääsen takaisin raiteilleni.

  Lue lisää...
  0
 5. KUINKA MINUSTA TULI AAMU-IHMINEN JA MUUTENKIN PAREMPI PERSOONA?

  Muistelen elävästi erästä tammikuun ensimmäistä päivää muutama vuosi takaperin. Tulin portaita alaspäin ja portaiden puolivälissä kuulin ystäväni Mirjamin hyräilevän iloista laulua keittiössä. Hän kääntyi minuun päin, hymyili iloisesti ja tervehti minua silmät kirkkaina. Mumisin jotain takaisin – miten voit olla noin iloisella tuulella näin aikaisin aamulla? Hän vain nauroi ja sanoi rohkeasti: ”Olen aamuihminen!”

  Lue lisää...
  0
 6. MIKSI MERINOVILLAN TULEE OLLA HATUN ALIN KERROS?

  Jokainen vanhempi tarvitsee varmuuden siitä, että lapsella on turvallinen olla ja että lapsi pysyy lämpimänä ulkona tapahtuvien leikkien aikana talvella. Ja se ei taida olla enää varsinainen uutinen, että kerrospukeutuminen ja oikeiden materiaalien valinta ovat tärkeimpiä asioita joita tulee ottaa huomioon kun valitaan vaatteita kylmemmille keleille. Täsmälleen sama logiikka pätee mitä tulee päähineisiin – toimiva ja lämmin päähine on valmistettu eri kerroksista. Tässä kirjoituksessa vastaamme niihin kysymyksiin miksi päähineen eri kerrokset ovat niin tärkeitä asioita ja miksi juuri merinovilla on se kaikkein paras ratkaisu.

  Lue lisää...
  0
per sivu
Set Ascending Direction
To Top