Facebook Pixel

Blogi

 1. MITÄ TEIN VÄÄRIN PUKIESSANI ENSIMMÄISTÄ LASTANI?

  Kolme vuotta sitten kun perheeseeni syntyi ensimmäinen lapsi, olin epävarma mitä pukea päälle jotta vauvalla ei ole liian kuuma eikä kylmä?  En tiennyt ulkovaatetuksen perusteista enkä merinovillasta mitään ja yritin luottaa ns. ”mutu” tuntumaan. Suurimmat kysymykset mielessäni olivat miten pukea vauva ulkoillessa lastenvaunuihin, automatkoille tai kantoreppuun. Tein virheitä joista opin ja nyt toisen lapsen kanssa osaan jo toimia paremmin.

  Lue lisää...
  0
 2. MIKSI PÄÄHINEEN VUORIKANKAAN TULISI OLLA MERINOVILLAA?

  Jokainen vanhempi haluaa olla varma, että lapsella on ulkoillessa turvallinen ja lämmin olo. Eikä kenellekään tule uutisena, että kylmän kauden kerrospukeutuminen ja oikeat materiaalit ovat avainasemassa lasten vaatetuksessa. Sama pätee myös päähineisiin -toimiva ja lämmin päähine joka on valmistettu samalla periaatteella. Tästä kirjoituksesta saat vastauksen kysymykseen, miksi kylmänä kautena juuri vuorikangas on tärkein ja miksi merinovilla on siihen paras valinta.


  Lue lisää...
  0
 3. BREDEN ON PERHEYRITYS, JOKA HALUAA TEHDÄ TOIMIVIA VAATTEITA LAPSIPERHEILLE

  Tällä kertaa Bredenin blogissa ääneen pääsee yrityksen perustaja ja omistaja Merle Leemet. Merle on kolmen lapsen äiti ja asuu Tallinnassa Virossa perheensä kanssa. Merlen kiinnostus lastenvaatteisiin lähti omista tarpeista vuonna 2009, jolloin hän alkoi ommella itse vaatteita lapsilleen. Tässä blogissa haastattelen Merleä, jotta myös tekin kuulette, mistä kaikki on aikoinaan saanut alkunsa ja millainen yritys Breden nykyään on.

  Lue lisää...
  0
 4. OMPELIN ITSE VAATTEET LAPSILLENI, SIITÄ KAIKKI ALKOI – BREDENIN PERUSTAJA ON VIROLAINEN PERHEENÄITI MERLE LEEMET

  Tällä kertaa Bredenin blogissa ääneen pääsee yrityksen perustaja ja omistaja Merle Leemet. Merle on kolmen lapsen äiti ja asuu Tallinnassa, Virossa perheensä kanssa. Merlen kiinnostus lastenvaatteisiin lähti omista tarpeista vuonna 2009, jolloin hän alkoi ommella itse vaatteita lapsilleen. Tässä blogissa haastattelen Merleä, jotta myös tekin kuulette, mistä kaikki on aikoinaan saanut alkunsa ja millainen yritys Breden nykypäivänä on.

  Lue lisää...
  0
 5. BREDEN LANSEERAA EKOLOGISET UV-VAATTEET - NÄILLÄ VAATTEILLA SUOJAAT LAPSESI TURVALLISESTI AURINGOLTA

  Jokaisella vanhemmalla on varmasti muistikuvia aurinkoisista rantapäivistä, kun lapsen ihoa on koitettu parhaansa mukaan suojella polttavalta auringolta. Rannalle on otettu mukaan pullo aurinkorasvaa, sitä on levitetty ja läträtty ympäriinsä, kunnes lopulta aurinkorasvaa on joka puolella. Tahmaista ja sotkuista. Hiekka tarttuu ihoon.

  Lue lisää...
  0
 6. HALUATKO TIETÄÄ, MILLAISESTA KANKAASTA LAPSESI VAATTEET VALMISTETAAN? - BREDENIN VAATTEET OMMELLAAN LUOMUPUUVILLASTA.

  Kerroin pari blogitekstiä aiemmin matkastani Bredenin vaatetehtaalle Viroon. Sen tekstin löydät täältä: Tiesitkö, että Bredenin vaatteet ommellaan Viron Märjamaalla. Sain tutustua vaatteiden tuotantoprosessiin ja nähdä, missä vaatteet konkreettisesti valmistetaan. Samaisella matkalla sain kuulla lisää Bredenin materiaaleista, kankaiden alkuperästä ja laadusta.

  Lue lisää...
  0
per sivu
Set Ascending Direction
To Top