Facebook Pixel

Blogi

 1. KESÄHATTU SUOJAA LASTASI AURINGOLTA – MIKSI AURINGOLTA SUOJAAMINEN ON NIIN TÄRKEÄÄ?

  Kesä on aivan nurkan takana. Parhaillaan eletään kevään viimeistä kuukautta, toukokuuta. Ei aikaakaan, kun ensimmainen hellepäivä koittaa ja kuuma auringonpaiste porottaa taivaalta. Aurinko, kesä ja auringonsäteet ovat ihania asioista, joista saa nauttia, kunhan pukeutuu oikein. Kerron tässä blogitekstissä, miten valitset sopivan kesähatun lapsellesi ja miksi lapsi kannattaa suojata auringolta.

  Lue lisää...
  0
 2. OLETKO SINÄ ETSIMÄMME BREDEN-LÄHETTILÄS LASTENVAATTEILLEMME?

  Hiiohoi! Nyt olisi oiva tilaisuus päästä jakamaan iloista sanomaa, sillä etsimme Breden-lähettiläitä vuodelle 2018. Jos arvostat ekologisia ja lähellä tuotettuja lastenvaatteita, elät lastesi kanssa aktiivista arkea ja haluat jakaa siitä kuvia sosiaaliseen mediaan, saatat olla etsimämme Breden-lähettiläs.

  Etsimme brändilähettiläiksi tavallisia suomalaisia perheitä, jotka haluavat oppia ja kulkea samaa matkaa kanssamme.

  Lue lisää...
  0
 3. TIESITKÖ, ETTÄ BREDENIN VAATTEET OMMELLAAN VIRON MÄRJAMAALLA?

  Pääsin bloggaajan roolissa tutustumaan Bredenin vaatteiden tuotantoon ja vaatetahtaaseen Viron Märjamaalle. Reissu Märjamaalle oli hieno kokemus, sillä pääsin läheltä näkemään missä ja kuka tekee lapselleni vaatteet, joita viikoittain käytämme. Ajattelin tässä viestissä jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani tuolta reissulta.

  Lue lisää...
  0
 4. MIKSI ULKOILU ON NIIN TÄRKEÄÄ LAPSILLE? – LUE BREDENIN VINKIT LASTEN KANSSA ULKOILUUN!

  Uusien lasten liikuntasuosituksien mukaan alle 8-vuotiaiden lasten päivään pitäisi sisältyä vähintään kolme tuntia liikuntaa. Se muodostuisi kevyestä liikunnasta ja reippaasta ulkoilusta sekä erittäin vauhdikkaasta fyysisestä aktiivisuudesta. Osa liikunnasta toteutuisi varhaiskasvatuksessa, osa kotona.

  Lue lisää...
  0
 5. TOIMIVA JA HYVÄNNÄKÖINEN KYPÄRÄMYSSY- TÄLTÄ NÄYTTÄÄ UUSI VERSIO TUTUSTA TUOTTEESTA!

  Muistatteko omasta lapsuudestanne vielä kypärämyssyt? Minä ainakin muistan. Muistan kypärämyssyn vaatekappaleena, joka jakoi mielipiteitä puolesta ja vastaan. Jotkut rakastivat sitä käytännöllisyyden takia ja toiset inhosivat, koska suurin osa kypärämyssyistä ei koreillut kauneudellaan tai mukavuudellaan.

  Lue lisää...
  0
 6. KEVÄT ON SAAPUNUT- MILLAISEN PÄÄHINEEN VALITSEN LAPSELLENI PIHALEIKKEIHIN?

  Kevät on jälleen saapunut pitkän     ja pimeän talven jälkeen – ihanaa, pienet aplodit sille! Meille vanhemmille kevään saapuminen on merkittävä asia myös siinä mielessä, että kohta lapsia ei enää tarvitse topata täysiin toppavarusteisiin ja ulos lähteminen helpottuu. Voisin sanoa, että kevät on muuttunut lapsen syntymän jälkeen entistä paremmaksi vuodenajaksi tästäkin syystä – elämä helpottaa yhdeltä osa-alueelta merkittävästi.

  Lue lisää...
  0
per sivu
Set Ascending Direction
To Top