Facebook Pixel

Blogi

 1. OMPELIN ITSE VAATTEET LAPSILLENI, SIITÄ KAIKKI ALKOI – BREDENIN PERUSTAJA ON VIROLAINEN PERHEENÄITI MERLE LEEMET

  Tällä kertaa Bredenin blogissa ääneen pääsee yrityksen perustaja ja omistaja Merle Leemet. Merle on kolmen lapsen äiti ja asuu Tallinnassa, Virossa perheensä kanssa. Merlen kiinnostus lastenvaatteisiin lähti omista tarpeista vuonna 2009, jolloin hän alkoi ommella itse vaatteita lapsilleen. Tässä blogissa haastattelen Merleä, jotta myös tekin kuulette, mistä kaikki on aikoinaan saanut alkunsa ja millainen yritys Breden nykypäivänä on.

  Lue lisää...
  0
 2. BREDEN LANSEERAA EKOLOGISET UV-VAATTEET - NÄILLÄ VAATTEILLA SUOJAAT LAPSESI TURVALLISESTI AURINGOLTA

  Jokaisella vanhemmalla on varmasti muistikuvia aurinkoisista rantapäivistä, kun lapsen ihoa on koitettu parhaansa mukaan suojella polttavalta auringolta. Rannalle on otettu mukaan pullo aurinkorasvaa, sitä on levitetty ja läträtty ympäriinsä, kunnes lopulta aurinkorasvaa on joka puolella. Tahmaista ja sotkuista. Hiekka tarttuu ihoon.

  Lue lisää...
  0
 3. HALUATKO TIETÄÄ, MILLAISESTA KANKAASTA LAPSESI VAATTEET VALMISTETAAN? - BREDENIN VAATTEET OMMELLAAN LUOMUPUUVILLASTA.

  Kerroin pari blogitekstiä aiemmin matkastani Bredenin vaatetehtaalle Viroon. Sen tekstin löydät täältä: Tiesitkö, että Bredenin vaatteet ommellaan Viron Märjamaalla. Sain tutustua vaatteiden tuotantoprosessiin ja nähdä, missä vaatteet konkreettisesti valmistetaan. Samaisella matkalla sain kuulla lisää Bredenin materiaaleista, kankaiden alkuperästä ja laadusta.

  Lue lisää...
  0
 4. KESÄHATTU SUOJAA LASTASI AURINGOLTA – MIKSI AURINGOLTA SUOJAAMINEN ON NIIN TÄRKEÄÄ?

  Kesä on aivan nurkan takana. Parhaillaan eletään kevään viimeistä kuukautta, toukokuuta. Ei aikaakaan, kun ensimmainen hellepäivä koittaa ja kuuma auringonpaiste porottaa taivaalta. Aurinko, kesä ja auringonsäteet ovat ihania asioista, joista saa nauttia, kunhan pukeutuu oikein. Kerron tässä blogitekstissä, miten valitset sopivan kesähatun lapsellesi ja miksi lapsi kannattaa suojata auringolta.

  Lue lisää...
  0
 5. OLETKO SINÄ ETSIMÄMME BREDEN-LÄHETTILÄS LASTENVAATTEILLEMME?

  Hiiohoi! Nyt olisi oiva tilaisuus päästä jakamaan iloista sanomaa, sillä etsimme Breden-lähettiläitä vuodelle 2018. Jos arvostat ekologisia ja lähellä tuotettuja lastenvaatteita, elät lastesi kanssa aktiivista arkea ja haluat jakaa siitä kuvia sosiaaliseen mediaan, saatat olla etsimämme Breden-lähettiläs.

  Etsimme brändilähettiläiksi tavallisia suomalaisia perheitä, jotka haluavat oppia ja kulkea samaa matkaa kanssamme.

  Lue lisää...
  0
 6. TIESITKÖ, ETTÄ BREDENIN VAATTEET OMMELLAAN VIRON MÄRJAMAALLA?

  Pääsin bloggaajan roolissa tutustumaan Bredenin vaatteiden tuotantoon ja vaatetahtaaseen Viron Märjamaalle. Reissu Märjamaalle oli hieno kokemus, sillä pääsin läheltä näkemään missä ja kuka tekee lapselleni vaatteet, joita viikoittain käytämme. Ajattelin tässä viestissä jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani tuolta reissulta.

  Lue lisää...
  0
per sivu
Set Ascending Direction
To Top