BREDEN LANSEERAA EKOLOGISET UV-VAATTEET – NÄILLÄ VAATTEILLA SUOJAAT LAPSESI TURVALLISESTI AURINGOLTA

Jokaisella vanhemmalla on varmasti muistikuvia aurinkoisista rantapäivistä, kun lapsen ihoa on koitettu parhaansa mukaan suojella polttavalta auringolta. Rannalle on otettu mukaan pullo aurinkorasvaa, sitä on levitetty ja läträtty ympäriinsä, kunnes lopulta aurinkorasvaa on joka puolella. Tahmaista ja sotkuista. Hiekka tarttuu ihoon.

Aurinkorasvaa pitää lisätä jatkuvasti – Breden ratkaisi ongelman

Aurinkorasvan levityksen jälkeen lapset kiiruhtavat jo rantaveteen uimaan ja polskimaan. Samalla aurinkorasva liukenee vesileikkien tiimellyksessä vähitellen pois ja pian iho on taas paljaana auringolle. Tässä kohtaa aurinkovoidetta pitäisi olla taas lisäämässä, tai saada lapsi hetkeksi aurinkovarjon alle huilaamaan. Mutta sehän ei ole niin helppoa, kuten arvata saattaa.

Iltapäivällä rantaleikeissä iho alkaa olla punakka ja vasta illalla huomataankin, että iho on ehtinyt palaa. Iho kuumottaa punaisena ja on altistunut UV-säteille. Tämä on tuttu tarina, jonka aika moni varmasti tunnistaa. Tähän pulmaan Bredenin tuotekehitystiimi halusi löytää ratkaisun. Ja sellainen löytyikin – UV-säteilyltä suojaavat vaatteet rantaleikkeihin. Ne ovat saapuneet verkkokauppaamme!

Rantavaatteet, jotka suojaavat ihoa UV-säteilyltä


Breden lanseeraa kesän 2018 aurinkoleikkeihin nyt ensimmäisenä Virossa, Suomessa ja itse asiassa koko Euroopassa ekologiset UV-säteilyltä suojaavat lastenvaatteet.

Yleensä UV-säteilyä torjuvat vaatteet valmistetaan kemikaalikoktailin avulla eli vaatteet upotetaan suojan antavaan kemikaaliyhdisteeseen. Kuulostaako pahalta? Niin kuulostaa. Siksi Bredenin vaatesuunnittelijat halusivat löytää kankaan, joka suojaa UV-säteiltä, mutta on samalla ekologisesti tuotettu ja turvallinen käyttäjälleen.

Bredenin rantavaatteet suodattavat jopa 98 % kaikista auringonsäteistä

Bredenin UV-tuotteet suojaavat lapsesi ihon tehokkaasti ja helposti. Rantavaatteet suodattavat jopa 98% kaikista auringonsäteistä. UV-suojaavien vaatteiden materiaali ei ärsytä herkempääkään ihoa ja se kestää mainiosti uima-altaiden kloori- ja merien suolaveden. Materiaali myös kuivuu nopeasti, miksi se voittaa rantaleikeissä puuvillan mennen tullen.


UV-suojaavat vaatteet antavat lisäksi aurinkorasvaa paremman suojan lapsellesi. Kun iho on kankaan alla suojassa ja kasvot kesähatun alla varjossa, voi auringosta nauttia missä ja milloin vain!

Sehän kesässä on parasta –  että voi nauttia kauniista säistä ilman pelkoa siitä, että hipiä palaa auringossa.

Tässä vielä linkit Bredenin UV-säteiltä suojaaviin lastenvaatteisiin:

–       UKU aurinkolakki


–       UMA rantabody


–       URBAN unisex paita


–       ULA tyttöjen shortsit


–       UGO poikien shortsit


Iloisia kesäpäivä sinulle ja perheellesi!

Hilla Stenlund

Hilla Stenlund

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.