KESTÄVÄÄKIN KESTÄVÄMMÄT, SÄÄNKESTÄVÄT – BREDENIN ULKOILUVAATTEET

On upea tunne kirjoittaa juuri tätä blogikirjoitusta. Bredenin alkuaikoina en olisi uskonut tämän olevan mahdollista, mutta tässä se on – Bredenin uusi ja mahtava ulkoiluvaatemallisto! 

Idea, unelma ja halu tehdä oli meillä olemassa jo kauan sitten, mutta sopiva yhteistyökumppani puuttui. 

Mutta kun polkumme kohtasivat yrityksen kanssa jolla on pitkä kokemus korkealaatuisten ulkoiluvaatteiden valmistuksessa ja moitteeton laatustandardi, tajusimme, että projekti ”Bredenin ulkoiluvaatteet” käynnistyy nyt tai ei koskaan. Ja me päätimme: nyt!

Kyselimme lasten vanhemmilta, testasimme tuotteita ja kirjasimme ylös omat tavoitteet ja vaatimukset, joihin Bredenin ulkoiluvaatteiden tulisi vastata. Niiden joukossa olivat korkea vedenpitävyys, helppous ja käytännöllisyys sekä miellyttävä leikkaus ja loppuun asti viimeistellyt yksityiskohdat jotka helpottavat tuotteiden jokapäiväistä käyttöä.

Se oli pitkä, mutta erittäin mielenkiintoinen ja mahtava projekti … ja saavutimme maaliviivan kokeneen yhteistyökumppanimme ansiosta, joka tarjosi meille luottamusta siihen, että asiat hoituvat kuten kuuluu ja tavoitteet saavutetaan. Ja näin kävikin! Asiakkaidemme ei enää tarvitse päähineen oston jälkeen lähteä erikseen etsimään sopivia ulkoiluvaatteita, vaan kaikki löytyy nyt samasta paikasta ja yhteensopivissa väreissä.

Lue alapuolelta tarkemmin, mikä tekee juuri Bredenin ulkoiluvaatteista parhaan, käytännöllisen ja kestävän valinnan ulkoiluun ja kuinka se näkyy kukkarossasi myös säästönä.


Ulkoilu- JA sadevaatteet

Bredenin säänkestävät kevään ja syksyn ulkoiluvaatteet (haalari, takki, housut henkseleillä ja rukkaset) ovat veden- ja tuulenpitävät, mutta samalla hengittävät. Kankaan testattu vedenkestävyysindeksi on jopa 20 000 mm, joka on jopa kaksinkertainen arvo verrattuna suurimpaan osaan markkinoiden vastaavista tuotteista (8 000-10 000 mm). Kun tähän lisätään vielä teipatut saumat, ovat ulkoiluvaatteet täydellisen vedenpitävät, helposti puhdistettavat ja niitä voi huoletta käyttää myös sadevaatteina. Siis kaksi tuotetta samassa – ja luonto sekä kukkaro kiittää! 

Turvallisuus

Heijastimet on sijoitettu näkymään 360° lapsen liikkuessa. Pimeässä heijastimet näkyvät siis joka asennossa, ehkäisten näin onnettomuuksia. Joten vanhemmat voivat olla rauhallisin mielin!

Vahvistettu kangas strategisissa kohdissa

Haalarissa sekä housuissa on vahvistettu takaosa ja polvet, jotta lapsi saa laskea mäkeä ja ryömiä sydämensä kyllyydestä. Lisäksi polviosat ovat muotoonommellut jotta pienen seikkailijan on miellyttävämpi liikkua, kiipeillä ja polvistua. Myös rukkasten kämmenosa ja peukalo on vahvistettu kulutusta kestäväksi. 

Joustavat, tukevat resorit hihoissa ja lahkeissa

Omasta kokemuksesta tiedämme, että rukkasia on hankala saada paksumman neppareilla tai tarralla säädettävän hihan päälle. Niinpä Bredenin ulkoiluvaateiden hihansuissa on joustava ja tukeva kuminauha, jotta hiha ei nouse ylös ja rukkanen on helppo laittaa sen päälle. Kuminauha löytyy myös housujen lahkeista. Koska kaikki Bredenin vaatteet ovat tuplakokoa joita voi käyttää pidempään, auttaa kuminauha lahkeita pysymään paikoillaan ja estää niiden kulumista.

Syvä huppu

Haalarissa ja takissa on syvä huppu, jonka lippamainen etuosa suojaa tuulelta ja sateelta. Huppu on takaa säädettävissä ja sen reunat on muotoiltu kuminauhalla istuvaksi. Luonnollisesti huppu on myös turvallisesti neppareilla irrotettavissa.

Henkselit, jotka eivät valu

Takin alla jatkuvasti valuvat henkselit ovat yksi syksyn ulkoiluvaatteiden vitsaus. Bredenin housuissa on henkseleiden muotoilu yläselän kohdalla suunniteltu niin, että henkselit eivät pääse valumaan olkapäiltä. Ne on myös helppo säätää lapselle sopiviksi.

Kestävät jalkalenkit

Tiedämme, miten epämiellyttävää on ottaa pois märkä ja mutainen jalkalenkki kengän alta. Bredenin säädettävä ja irrotettava jalkalenkki on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista. 

Tilavat vetoketjulliset taskut

Haalarin ja takin tilaviin vetoketjullisiin taskuihin mahtuvat kivet, kävyt ja kastanjat sekä muut lapsille tärkeät aarteet.

Paikka lapsen nimeä varten

Kotona se on yleensä helppoa – lapsi tietää omat housunsa ja löytää ne helposti (ehkäpä eteisen lattialta :). Päiväkodissa asia onkin monimutkaisempi. Sekaannusten välttämiseksi ulkovaatteiden sisäpuolelta löytyy kohta, johon lapsen nimi on helppo kirjoittaa. Näin lapsi löytää helposti omansa, jos useammalla lapsella on samanlainen. Kaikista ulkovaatteista löytyy lisäksi ripustuslenkki.

Käytännöllinen rannelenkki rukkasissa

Onko sinullakin kotona laatikko parittomia sukkia ja lapasia varten? Lisäsimme rukkasiin kuminauhallisen rannelenkin jonka ansiosta ne pysyvät aina mukana. Yksinkertaista mutta nerokasta! Rukkasten sisävuori on hengittävää Oeko-Tex microfleece kangasta, jonka ansiosta ne ovat miellyttävät ja lämpimät.

Sukupuolineutraalit värit 

Syksyn ja kevään ulkoiluvaatteet ovat saatavilla kolmessa unisex väriyhdistelmässä (sininen, oranssi ja vihreä), jotka sopivat niin pojille kuin tytöille. Ne on helppo yhdistää sopivan väriseen tai kuvioiseen pipoon ja huiviin tai kypärämyssyyn! Värimaailman ja kestävyyden ansiosta ulkoiluvaatteet voi siirtää myöhemmin käyttöön pienemmälle sisarukselle, ja näin vähentää liiallista kulutusta, säästää luontoa ja kukkaroa …tuhlaamiselta!


Oikea huoltaminen on tärkeää

Jotta ulkovaatteita voi käyttää kauan ja siirtää ne käyttöön myös eteenpäin, tulee niitä huoltaa oikein. Jotta kankaan ominaisuudet säilyvät ne kannattaa pestä hellävaraisella pesuaineella (suosittelemme pesugeeliä, joka on tarkoitettu teknisten vaatteiden pesuun), kevyellä linkouksella ja ilman huuhteluainetta. Kaikki vetoketjut kannattaa sulkea ennen pesua. Kevyeen likaantumiseen riittää pyyhkiminen kostealla liinalla. Näin säästät vettä ja luontoa!

Joten … antaa sataa, sillä me olemme kestäviä – säänkestäviä!

Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.