0
Kevät on jälleen saapunut pitkän ja pimeän talven jälkeen – ihanaa, pienet aplodit sille! Meille vanhemmille kevään saapuminen on merkittävä asia myös siinä mielessä, että kohta lapsia ei enää tarvitse topata täysiin toppavarusteisiin ja ulos lähteminen helpottuu. Voisin sanoa, että kevät on muuttunut lapsen syntymän jälkeen entistä paremmaksi vuodenajaksi tästäkin syystä – elämä helpottaa yhdeltä osa-alueelta merkittävästi.


Korvat ja kaulan alue on hyvä suojata keväälläkin

Keväällä varusteet ja vaatteet saa vaihtaa kevyempiin ja ohuempiin. Siitä huolimatta kevät ei ole pukeutumisen ja päähinevalintojen kannalta kaikista helpoin.

Aamulla päiväkotiin, ulkoilemaan tai kouluun lähtiessä ulkona saattaa olla vielä pakkasta, mutta päivän aikana sää lämpenee auringon paistaessa. Kerrospukeutuminen on keväällä hyvä ratkaisu pukeutumisen osalta. Päivän mittaan välikerroksia voi kuoria pois. Mutta millainen päähine on lapselle sopiva kevään pihaleikkeihin? Millainen materiaali ja malli soveltuvat parhaiten tähän vuodenaikaan?

Käytännöllinen ja hyvin istuva kevätpipo on kätevä metsäretkellä, kaupunkireissuilla ja päiväkodin leikeissä. Toimiva kevätpipo soveltuu erilaisiin puuhiin ja pysyy menossa mukana vauhdikkaissa leikeissä. Korvat ja kaulan alue on hyvä suojata keväälläkin, vaikka säät lämpenevät.Keväällä pipon malli ja materiaali ratkaisevatKevätpäähineissä mallilla ja materiaalilla on suurin merkitys. Materiaali ei saa olla liian kuuma, mutta pipomallin tulee suojata korvia edelleen kylmältä viimalta ja tuulelta.

Keväällä pipojen parhaat materiaalit ovat merinovilla ja puuvilla


Kevätleikkeihin Bredenin pipoista soveltuvat parhaiten puuvillaiset ja merinovillaiset mallit. Merinovuorelliset päähineet toimivat hyvin muutamasta pakkasasteesta muutamiin plusasteisiin (-7 - +6°C). Alkukeväällä merinovilla on mainio valinta. Myöhemmin keväällä säiden lämmitessä merinovilla on edelleen toimiva materiaali, mutta sen lisäksi puuvilla astuu kehiin materiaalivalinnoissa. Loppukeväästä puuvillaiset tuotteet riittävät ulkoiluun, etenkin kun pitää huolen, että korvat ja kaula pysyvät suojassa.

Esittelen seuraavaksi teille omat suosikkini Bredenin kevätpipoista ja -päähineistä!


Bredenin parhaat pipomallit kevääksi

 

Kypärämyssyt

Bredenin kypärämyssyt sopivat erinomaisesti keväällä lapsille pipoiksi, vaikka perinteisesti kypärämyssyt liitetään talveen. Oleellisempaa on kuitenkin materiaali, josta kypärämyssy on valmistettu. Merinovillaiset ja puuvillaiset kypärämyssyt sopivat oikein hyvin vielä keväälläkin käytettäviksi. Etenkin pienemmille lapsille ne ovat nappivalinta! Verkkokaupassa on ihania keväisiä värejä ja kuoseja, kurkkaa vaikka!


Pipot


Kelien lämmetessä voi vaihtaa kevyempään pipoon. Tiesitkö, että Bredenin mallistossa on eri kokoisia pipoja vauvasta vaariin. Perheen pienimmälle löytyy esimerkiksi korvaläpillä varustettu pipo, jonka saa solmittua leuan alta kiinni. Katso vaikka tätä söpöä mansikkakuosia, miten ihana se olisi keväällä vauvan tai taaperon päässä. 

Lipalliset kypärämyssyt ja pipotLipalliset kypärämyssyt ja pipot ovat tämän kevään trendi! Tämä lipallinen Bo-pipo dinokuosilla on mun yksi suosikki!

Pannat


Lämpimiin kevätpäiviin ja vaikkapa kaupunkireissulle Bredenin pannat toimii hyvin. Pantojakin on saatavilla merinovillaisella vuorella, jolloin ne lämmittävät kyllä korvia hyvin.

Tuubihuivit kaulaan


Lopuksi listaan tähän vielä tuubihuivit, vaikkei ne päähineitä olekaan. Keväällä tuubihuivit ovat kuitenkin tosi käytännöllisiä kaulaliinojen ja kaulurien korvaajia. Lapsen on helppo vetää tuubihuivi kaulaan ja siitä on myös mahdollista taitella buffi pannaksi pään ympärille. Tuubihuiveja on saatavilla pipojen kanssa samoissa kuoseissa, joten pipon ja tuubihuivin voi mätsätä hyvin yhteen tai yhdistellä eri kuoseja haluamallaan tavalla.

 
Aurinkoisia kevätpäiviä, nautitaan ulkoilusta!

Hilla Stenlund

Pienen tytön äiti, bloggaaja, intohimoinen liikkuja sekä sydämeltään positiivisuuteen taipuvainen

 

Kirjoituksen kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.