MERINOLIIVI TOIMII APURINA SISÄTILOISSA, ULKONA JA MYÖSKIN VILUSTUMISEN AIKANA

Suojataksesi lapsen rintakehää, vatsaa ja selkää kylmältä, on viileällä säällä syytä pukea lapselle lämpimästi päälle. Liiallinen vaatetus ulko- tai sisätiloissa saattaa aiheuttaa lapselle epämukavan olon. Mitä pitäisi pukea lapselle päälle, jotta lapsi tuntisi olonsa mukavaksi?

Kaipasimme helposti mukana kannettavaa tuotetta, joka olisi samalla mukava, mutta myös paksuudeltaan sopiva erilaisiin tilanteisiin. Näin Brendenin tuotevalikoimaan syntyi idea merinovillaisesta liivistä. Tuotteesta on tullut korvaamaton osa minun ja monen muun perheen arkea.

MISSÄ JA MIKSI MERINOLIIVIÄ PITÄISI KÄYTTÄÄ?

1. Sisätiloissa, jos lapsi tuntee olonsa kipeäksi ja rintakehä tarvitsee lisälämpöä.

2. Ulkona, kun perinteiset vaatekerrokset eivät riitä ja lapsi tarvitsee päälleen jotain lämmintä, mutta kevyttä.

3. Viileissä sisätiloissa, joissa pukeutumisen tulee olla kuitenkin kevyttä.

Merinoliiviä suunnitellessa meillä oli yksi tärkeä ehto; tuotteen pitää olla “2 in1” jossa yhdistyy sekä paita että liivi. Näin paitaa voi käyttää vaatteiden alla ja liiviä tarvittaessa vaikka vaatteiden päällä.

SAIRAUDEN AIKANA KORVAAMATON

Esimerkiksi flunssan aikaan merinoliivin korvaamattomat ominaisuudet korostuvat. Tällöin suosittelemme pukeutumista merinoliiviin sekä päivällä, että yöllä. Rintakehän suojaaminen merinovillalla auttaa kehoa pysymään lämpimänä ja pyrkii edesauttamaan parantumista.

Halutessasi lämmittää lapsen rintakehän, laitetaan liivi suoraan ihoa vasten. Liivin päälle puetaan kevyt pitkähihainen paita.

On tärkeää pitää kuumeisen lapsen keho sopivan lämpöisenä, kuitenkaan  liioittelematta. Merinoliivi on kevyen materiaalinsa ja lämmittävien ominaisuuksiensa ansiosta juuri sopiva ratkaisu. Edes lapsen hikoillessa merinovilla ei tunnu iholla epämiellyttävältä. Myös nukkuvan lapsen keho pysyy sopivan lämpöisenä peiton siirtyessä pois lapsen päältä.


ULKONA JA SISÄLLÄ

Ulkolämpötilan noustessa niin korkeaksi ettei pitkähihainen ulkovaatteiden alla riitä, merinoliivi puetaan ihoa vasten aluskerraston tavoin. Lapsi saa lisälämpöä mukavuudesta tinkimättä.

Viileissä sisätiloissa merinoliivi laitetaan myös ihoa vasten ja päälle puetaan normaali sisävaatetus.


TUPLAKOKO JA PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Brendenin merinoliivi on tuplakokonsa ansiosta pitkäikäinen. Pitkän leikkauksen ansiosta liivi pysyy helposti housuissa pitääkseen koko keskivartalon alueen lämpimänä.


KÄYTTÄJIEN KOKEMUKSIA

Vakuuttaaksemme sinut tuotteen toimivuudesta, keräsimme muutamia palautteita merinoliivin käyttäjiltä.

Ruth Tamsalu: “Lapsi, joka muuten vihaa villaisia vaatteita, pukee hyvillä mielin merinovillaisen liivin päälle”

Merilin Koor: “Meidän lapsi kieltäytyy nukkumasta peiton alla ja pitkästä aikaa olen jo harmitellut tuota asiaa, että miten takaan lapselle lämpöiset yöunet? Just tuo merinovillainen liivi sopii mahtavasti lapselleni ja nykyään se on meidän perheessämme korvaamaton. Kiitos!“

Terje Nurmsoo: “Erittäin mukava ja lämpöinen liivi. Hyvä venyvä kangas ja hyvin helppoa pukea liivi lapsen päälle. Tilasin 80 cm pojalleni 86/92 kokoa olevan liivin ja se on pojalleni juuri sopivan pitkä ja pitää takapuolen myös mukavasti lämpöisenä!“

Nele Toime: “Niin ihanaa nähdä, kun lapsellani on merinovillainen liivi päällä. Se antaa erittäin vahvan olon, että lapsellani on lämmin ja hyvä olla!”

Olemme hyvin iloisia saadessamme kuulla, että käyttäjät ovat tyytyväisiä ja vakuuttuneita tuotteestamme!

Löydät merinovillaliivit lapsellesi TÄÄLTÄ!

Terveisin!


Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.