MIKSI BREDENIN UV-VAATTEET?

Tuotevalikoimaamme on saapunut jotakin hyvin tärkeää: lasten UV säteiltä suojaavat rantavaatteet. Miten ne eroavat toisista samankaltaisista tuotteista ja mikä tekee juuri Bredenin rantavaatteista erityisiä? Kerron Sinulle tarkemmin.

Aurinkorasvan levityksen jälkeen lapset kiiruhtavat jo rantaveteen uimaan ja poskimaan. Samalla aurinkorasva liukenee vesileikkien tiimellyksessä vähitellen pois ja pian iho on taas paljaana auringon vahingollisille säteille. Tässä kohtaa aurinkovoidetta pitäisi olla taas lisäämässä tai saada lapsi hetkeksi aurinkovarjon alle huilaamaan. Mutta sehän ei ole niin helppoa, kuten arvata saattaa.

Iltapäivällä rantaleikeissä iho alkaa punoittaa ja vasta illalla huomataankin, että iho on jo ehtinyt palaa. Iho kuumottaa punaisena ja on altistunut UV-säteille. Tuttu tarina, jonka aika moni varmasti tunnistaa. Tähän pulmaan Bredenin tuotekehitystiimi on löytänyt ratkaisun; UV-säteiltä suojaavat rantavaatteet!

AURINKORASVAN SIJASTA SOPIVAT VAATTEET PÄÄLLE!


Breden lanseerasi kesällä 2018 ekologiset UV-säteiltä suojaavat lastenvaatteet ja nyt tämä mallisto on taas myynnissä entistä parempana!

Yleensä UV-säteilyä torjuvat vaatteet valmistetaan kemikaalikoktailin avulla, jossa vaatteet upotetaan suojan antavaan kemikaaliyhdisteeseen. Tämä ei todellakaan kuulosta hyvältä ja siksi Bredenin suunnittelutiimi halusi löytää kankaan joka suojaa UV-säteiltä, mutta on samalla ekologisesti tuotettu ja turvallinen pienelle käyttäjälleen.


Bredenin UV-tuotteet suojaavat lapsesi ihon tehokkaasti ja helposti. Rantavaatteet suodattavat jopa 98% kaikista auringonsäteistä. UV-suojaavien vaatteiden materiaali ei ärsytä herkempääkään ihoa ja se kestää mainiosti uima-altaiden kloori- ja merien suolaveden. Materiaali myös kuivuu nopeasti ja päihittää siksi rantaleikeissä puuvillan mennen tullen.

UV-suojaavat vaatteet antavat aurinkorasvaa paremman suojan lapsellesi. Kun iho on kankaan alla suojassa ja kasvot kesähatun alla varjossa, voi auringosta nauttia missä ja milloin vain!

Sehän kesässä on parasta – että voi nauttia kauniista säistä ilman pelkoa siitä, että iho palaa auringossa.

Liittyen tuotteiden turvallisuuteen, niin yllättävää kuin se onkin, UV-vaatteet suojelevat lapsen ihon lisäksi myös luontoa. Nimittäin koralliriuttojen häviämisen suurin aiheuttaja ei ole ilmaston lämpeneminen, vaan aurinkorasvojen sisältämät kemikaalit – ja tutkimusten mukaan näitä myrkyllisiä kemikaaleja on eniten juuri suojavoiteissa. Asia on niin tärkeä, että Hawaijin hallitus on hyväksynyt lain, jolla kielletään vuoteen 2021 kyseisten voiteiden käyttö ja myynti. Joten – investoimalla kunnollisiin UV-vaatteisiin, suojelet lapsesi lisäksi myös maailmaa.

VIISI MALLIA JA KAIKILLE JOTAKIN

Suunnitellessamme UV-vaatteita kiinnitimme erityistä huomiota tuotteiden miellyttävyyteen ja ompeleisiin. Kaksisuuntainen vetoketju, kankainen vetoketjun suoja, pehmeä materiaali, suola- ja klooriveden kestävä kangas ja mainio leikkaus tekevät Bredenin UV-rantavaatteista täydellisen valinnan lapsellesi! 🙂

Laadukas, erityisellä tavalla tiheään kudottu polyamidi suojaa UV-säteiltä ja tuotteissa onkin UPF 50+ suoja. Vaatteet kuivuvat nopeasti ja hyvä istuvuus tekee niistä miellyttäviä käyttää. Ne ovat turvallisia myös siksi ettei kankaan värjäämiseen ole käytetty ylimääräisiä kemikaaleja

UV- rantavaatteita on 5 mallia:

1. Rantalakki UKU on paras hankinta jonka voit lapsellesi tarjota. Kloorin ja suolaveden kestävä lakki on hittituote kaikkialla missä aurinko paistaa. Sertifioitu UPF 50+ suoja pysäyttää 98% UV säteistä!


 

2. UMA rantabody – ihanan suloinen rantabody UMA istuu hyvin ja on samalla miellyttävä ja käytännöllinen.


3. Rantapaita URBAN – tämä OEKO-TEX polyamidista valmistettu paita on käytännöllinen ja  tarjoaa lapselle täydellistä mukavuutta ja vapautta. URBAN sopii niin tytöille kuin pojille ja siinä on kemikaaliton UPF 50+ suoja.


4. Tyttöjen rantahousut ULA – miellyttävyyttä niin vedessä kuin rantaleikeissä! UV-säteiltä suojaavat ULA rantahousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Sisäpuolelta nauhoilla säädettävän vyötärökaistaleen ansiosta kokoa on helppo säädellä.


5. Poikien rantahousut UGO –UV-säteiltä suojaavat, hengittävät ja miellyttävät UGO rantahousut ovat täydelliset pojille jotka valitsevat mielummin hyvin istuvat uimashortsit.

Luotan, että pidät meidän UV-vaatteiden mallistosta joka antaa lasten riemuita vapaasta leikistä, uida ja nauttia. Mallisto tarjoaa myös vanhemmille mahdollisuuden nauttia lasten leikkien seuraamisesta ilman huolta. Lasten herkkä iho pysyy hyvin suojattuna ja koko perhe voi huoletta nauttia kuumimmistakin kesäpäivistä!

Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.