MILLOIN JA MITEN MERINOVAATTEITA KANNATAA PUKEA?

Merinovaate kannattaa pukea silloin, kun syystakki ei ole enää riittävä. Lue lisää miksi ja milloin merinovillavaate kannattaa pukea päälle.

PITÄÄKÖ MERINOVILLAA KÄYTTÄÄ AINOASTAAN ENSIMMÄISENÄ VAATEKERROKSENA?

Kyllä, jos haluat saada merinovillan parhaimmat ominaisuudet käyttöön. Merinovilla sopeutuu kehon lämpötilaan ja imee tarvittaessa kaiken ylimääräisen kosteuden ilman epämiellyttävää tunnetta. Lapsen hikoillessa tavallinen puuvilla muuttuu kosteaksi ja kylmäksi, joka altistaa lapsen vilustumiselle. Merinovilla takaa miellyttävän tunteen hikoilusta huolimatta.

Lapsen käydessä päivähoidossa, on hoitohenkilökunnalle hyvä kertoa merinovillan oikeaoppisesta pukemisesta suoraan ihoa vasten. On myös tärkeää muistuttaa, ettei merinovillan lisäksi tarvita runsasta kerrosta muuta välivaatetta.

LUE LISÄÄ : 5 SYYTÄ, MIKSI MERINOVILLA ON KYLMÄLLÄ SÄÄLLÄ PARAS VAIHTOEHTO.


MILLOIN MERINOA EI KANNATA PUKEA PÄÄLLE?

Vaikka merinovilla onkin äärimmäisen toimiva materiaali ja sillä on terveyttä edistäviä ominaisuuksia, on kuitenkin syytä muistaa että kuten muutkin villatuotteet, myös merinovilla kaipaa hellää huolenpitoa pysyäkseen hyvänä. Emme siis suosittele merinovillaa tilanteisiin, jossa vaatteiden on riski jäädä kiinni teräviin paikkoihin.

MERINOLIIVIN LISÄLÄMPÖÄ TUOVAT OMINAISUUDET

Ilmojen muuttuessa viileämmäksi, kannattaa merinoliivi ottaa käyttöön pukemalla se takin alle. Merinoliivi antaa lisälämpöä ja pitää lapsen rintakehän lämpimänä. Merinovilla on korvaamaton apu myös sairauksien aikana, mutta siitä voit lukea lisää: MERINOLIIVISTÄ APU SISÄTILOIHIN, ULOS JA VILUSTUMISEN AIKAAN. 

MITEN HUOLLAN MERINOA?

Merinovillaiset vaatteet eivät kaipaa säännöllistä pesua. Villa sisältää lanoliiniä, joka muuttaa villan antibakteeriseksi. Merinovillalle riittää, jos sen laittaa säännöllisesti ulos tuulettumaan. Merinovilla kaipaa konepesua vain silloin, kun siinä on selvä tahra. Konepesua käytettäessä on kuitenkin tärkeää muistaa valita villalle tarkoitettu pesuohjelma. Virheellistä ohjelmaa käytettäessä merinovillan ominaisuudet saattavat kärsiä ja tuote mennä pilalle.

YHTEENVETO

Me kaikki tiedämme kuinka haastavaa lasten pukeminen on. Pidämme tärkeänä, että lapsella on sekä lämmin, että hyvä olla ja leikkiä. Merinovillaiset tuotteet takaavat lapselle juuri sopivan lämpötilan, sekä mukavuuden leikkejä varten.

Pidetään pikkuiset lämpiminä!

Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.