MILLOIN KÄYTTÄÄ ULKOILUUN SUUNNITELTUA COLLEGEASUA?

Bredenin yksi ainutlaatuisimmista tuotteista on erityisesti ulkoiluun suunniteltu collegeasu. Kuten aina, sain ajatuksen tuotteisiin ihan jokapäiväisestä elämästä. Huomasin, että markkinoilta puuttui kokonaan tämän kaltainen tuote, jollaista kaipasin lapsilleni. Jutellessani toisten vanhempien kanssa selvisi, että heillä on sama murhe.

Keväisessä säässä, auringon jo lämmittäessä mutta maan ollessa vielä kostea ja mutainen, on vaikeaa löytää sopivia vaatteita ulkoleikkeihin. Kurahousut hiostavat ja tavalliset collegevaatteet likaantuvat hetkessä.
Kun peset jo toista koneellista pyykkiä, saattaa mieleen hiipiä huoli lähtevätkö mutatahrat vaatteista enää lainkaan. Se muta ja lika on jokavuotinen ja itsepäinen vitsaus! Ajattelin, että miksei useimmiten likaantuvat kohdat voisi olla vedenpitävästä ja helppohoitoisesta materiaalista?! Siitä syntyikin idea Bredenin täysin uudenlaiseen, ulkoilukäyttöön tarkoitettuun collegeasuun.

Yhdessä tuotannon kanssa pistimme viisaat päämme yhteen keksiäksemme parhaan ratkaisun. Tuloksena saimme valmiiksi Bredenin tyyliin GOTS luomupuuvillasta valmistetut collegeasut, joihin on lisätty strategisiin paikkoihin likaa- ja kosteutta hylkivät lisäsuojat. Suojasimme housujen polvet ja takaosan sekä collegetakin hihat ja taskujen suut ns. superkankaalla – Oeko-Tex® 100 kierrätetty polyesteri, jossa on vedenkestävä Bionic Finish Eco® käsittely. Kangas on PFC -vapaata, joten se on turvallinen valinta lapsellesi ja luonnolle niin kuin Bredenillä on tapana. Pehmeä, fleece tyyppinen sisäpuoli pitää hyvin lämpimänä ja on miellyttävä ihoa vasten.


KOTIPIHALLE TAI PÄIVÄKOTIIN

”Älä tee noin, sotket vaatteesi!“ nämä kiellot eivät kannusta luovaan leikkimiseen ulkona. Uuden tuotteen ansiosta kaikki merirosvot, ritarit ja prinsessat voivat jatkaa seikkailujaan huoletta, sillä näissä asuissa vedenpitävät yksityiskohdat suojaavat vaatteita ja sisälle mentäessä ne on helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Myös leikkipuistossa ja päiväkodin ulkoleikeissä asut ovat korvaamattomia ja kannustavat lasta mielekkääseen ulkoiluun. Ulkokäyttöön suunniteltuja collegeasuja voi käyttää niin keväällä kuin syksyllä, mutta myös viileinä kesäpäivinä.

Collegeasu on ihanteellinen myös pienemmille leikkijöille. Kävelemään opettelevaa lasta ei ehkä mielellään päästä nurmikolle harjoittelemaan, sillä useimmiten hän on vielä enemmän polvillaan tai pepullaan kuin jaloillaan. Ulkoiluun tarkoitetussa collegeasussa tätäkään ei tarvitse murehtia.  

TUPLAKOKO – PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ

Ulkoasujen valikoimasta löytyy collegetakki Espen sekä collegehousut Enzo. Pitkien resoreiden ja erityisen leikkauksen ansiosta collegeasun käyttöikä on jopa puolet tavanomaista pidempi – alkuun resorit voi kääntää ja myöhemmin antaa olla täyspitkinä. Collegetakin kauluksessa vetoketju on suojattu estäen hankaumia kaulan alueella. Housuissa on korkeampi vyötärö, jotta paita pysyy paremmin vyötärökaistaleen alla ja selkä suojattuna. Myös housujen takaosa pepun kohdalta on suojattu vedenpitävällä kankaalla.


OLE HUOLELLINEN KANSSANI!

Päivittäiseen puhdistukseen riittää, että asujen vedenpitävät kohdat pyyhkii kostealla liinalla liasta ja mullasta aina käytön jälkeen. Kun on aika pestä asut kokonaan, ne voi pestä hellästi pesukoneessa 30°C ja lyhyellä linkouksella. Collegeasujen vedenpitävät kohdat eivät kestä korkeita lämpötiloja tai suurta linkousnopeutta, sillä materiaali kadottaa silloin suojaavan ominaisuutensa– aivan kuten ulkoiluvaatteissakin. Vahinkojen välttämiseksi tuotteet on hyvä pestä samanväristen vaatteiden kanssa ja silittää nurjalta puolelta. HUOM! Vedenpitävät lisäsuojat eivät kestä silittämistä!

Mielikuvituksellisia pihaleikkejä!

Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.