0

Hiiohoi! Nyt olisi oiva tilaisuus päästä jakamaan iloista sanomaa, sillä etsimme Breden-lähettiläitä vuodelle 2018. Jos arvostat ekologisia ja lähellä tuotettuja lastenvaatteita, elät lastesi kanssa aktiivista arkea ja haluat jakaa siitä kuvia sosiaaliseen mediaan, saatat olla etsimämme Breden-lähettiläs.

Etsimme brändilähettiläiksi tavallisia suomalaisia perheitä, jotka haluavat oppia ja kulkea samaa matkaa kanssamme.

 

Mitä Breden-lähettiläs saa?


Breden-lähettiläs saa runsaan aloituspaketin lastenvaatteita ja ulkoilupäähineitä omalle lapselle tai lapsilleen kesäkuun alussa, jolloin julkistamme valitut lähettiläät. Tämän jälkeen toimitamme joka toinen kuukausi uuden vaatepaketin ja kauden uutuustuotteita lähettilään perheelle vuoden 2018 loppuun saakka.

Lisäksi lähettiläät saavat näkyvyyttä Bredenin Instagram-tilin kautta omille kuvilleen ja pääsevät osallistumaan mahdollisiin tapahtumiin syksyn aikana.

 

Mitä odotamme Breden-lähettiläältä?

Odotamme Breden-lähettiläiltä aitoa kiinnostusta lastenvaatteisiin, halua testata lastenvaatteita ja päähineitämme sekä kehittää entistä parempia vaatteita. Lisäksi odotamme, että lähettiläs jakaa Instagram-tililleen kerran viikossa kuvan, jossa näkyy Bredenin tuotteita sekä hashtag #bredensuomi ja tili @breden_suomi.

 

Miten hakea Breden-lähettilääksi?

 

Tässä osallistumisohjeet:

 
- Tykkää Instagram-sivustamme @breden_suomi

- Jaa haluamasi kuva sinusta lapsesi tai lastesi kanssa, kerro kuvatekstissä, miksi olisit hyvä valinta Breden-lähettilääksi ja lisää kuvan alle hashtagit #bredenlähettiläs & #bredensuomi

- Tilisi tulee olla julkinen, jotta pääsemme näkemään kuvasi

- #bredenlähettiläs hashtagin voi lisätä myös kolmeen aiempaan kuvaan perheestä tai lapsistasi

 

Milloin Breden-lähettiläs valinnat tehdään?Hakuaika Breden-lähettilääksi on 1.5.2018-22.5.2018 klo 23.59. Valitsemme sopivat lähettiläät perjantaihin 25.5.2018 mennessä ja olemme heihin yhteydessä henkilökohtaisesti.

Valitut Breden-lähettiläät kutsumme kesäkuun alussa valitsemaan vaatteita showroomille Helsinkiin tai postitamme ensimmäiset tuotteet kesäkuun alussa, jos Helsinkiin tulo ei ole mahdollista. Breden-lähettiläät sitoutuvat yhteistyöhön kanssamme vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Keväisin terveisin,

Bredenin Suomen tiimi

 

Kirjoituksen kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.