TERVE TALVI SUN TUISKUINES… BREDENIN UUSI TALVIVAATTEIDEN MALLISTO!

Kesän lopulla esittelimme asiakkaillemme ylpeydellä ensimmäiset säänkestävät ulkoiluvaatteemme. Looginen jatkumo on, että autamme vanhempia huolehtimaan myös talvivarusteista. Onnistuimmeko siinä? Kyllä onnistuimme!

Talvivaatteissa on kaikki samat ominaisuudet kuin k/s ulkoiluvaatteissa. Vaativa, kylmä, luminen ja loskainen – sekä usein myös mutainen – talvi on Suomen ilmastossa myös paljon enemmän. Lue lisää, mikä tekee Bredenin talvivaatteista parhaan valinnan talvisiin lumileikkeihin.

Valmiina selviytymään lumesta, vedestä ja tuulesta

Bredenin säänkestävät talvivaatteet ovat valmiina uhmaamaan tuulta ja tuiskua sekä kapinoimaan niin lunta kuin vettäkin vastaan – toisin sanoen ne suojaavat lasta kaikelta mitä talvi keksii eteen heittää. Talvivaatteet ovat täysin vedenpitävät – niissä on teipatut saumat ja kankaan vedenpitävyys on jopa 20 000 mm. Joten niiden kanssa voi istua lumihangessa niin kauan kuin lystää (tai kunnes äiti on toista mieltä). Lisäksi talvivaatteet ovat tuulenpitävät ja samalla kuitenkin hengittävät sekä helposti puhdistettavat.

Lämmin, muttei liian topattu

Talvella ulkovaatteiden ei tule olla ainoastaan vedenpitävät, vaan myös lämpimät. Bredenin talvivaatteissa on käytetty uudenlaista täytettä, joka on kevyt ja ohut, mutta pitää erittäin hyvin lämpimänä. Sen ansiosta lapsen on miellyttävä juosta, kiivetä ja rakentaa vaikka lumilinnaa ilman, että olo on liian topattu. Ja kun ensimmäiseksi pukeutumiskerrokseksi on kaapissa valmiina vielä merinokerrasto, voi olla hyvillä mielin vastaanottamassa saapuvaa talvea.

Lumilukot hihoissa ja lahkeissa


Talvivaatteiden hihoissa ja lahkeissa on erityiset lumilukot, jotka estävät lumen pääsyn vaatteen sisään. On paljon mukavampi tehdä lumienkeleitä tai kieriä mäkeä alas, kun ei tarvitse sen jälkeen raapia lunta hihan- tai lahkeensuista. Lahkeiden leveyttä voi myös säätää kätevästi neppareilla – kapeana ne eivät viistä maata ja kulu. Leveänä alle mahtuu mainiosti vaikkapa laskettelumono.

Vahvistettu kangas juuri oikeissa kohdissa

Muistamme varmasti kaikki omasta kokemuksesta, että pulkkamäessä ei ollut niin väliä millä sitä laski. Oli mukana sitten upouusi Stiga tai päivänsä nähnyt liukuri – hauskinta oli silti laskea jäinen mäki alas polvillaan tai pepullaan. Jotta haalari tai housut eivät tällaisessa käytössä kuluisi ohueksi tai puhki, lisäsimme takaosaan ja polviin vahvistetun kankaan. Lisäksi muotoillut polvet helpottavat liikkumista jolloin vaikkapa mäkeä ylös kiipeäminen on helpompaa. Myös rukkasten kämmenpuoli ja peukalo on suojattu vahvistetulla kankaalla.

Pimeässä turvallisesti näkyvillä

Talvivaatteiden heijastimet on aseteltu näkymään 360° joka puolelta. On erittäin tärkeää, että lapsi näkyy riittävän hyvin matkalla päiväkotiin tai kouluun ja sieltä tullessa. Talviaikaan ulkona on käytännössä säkkipimeää ja hyvin sijoiteltujen heijastimien ansiosta pieni ihminen näkyy selkeästi autoilijoille ja muille tiellä liikkujille, joka asennossa. Vaikka varoitammekin lapsia satoja kertoja, ovat he silti lapsia ja usein nopeita liikkeissään. Turvataksemme lasten tien kouluun tai päiväkotiin, on huolellisen liikennekasvatuksen lisäksi hyvä näkyvyys parasta, mitä voimme lapsillemme tarjota.

Syvä huppu

Niin haalarissa kuin takissakin on syvä huppu, joka on mukava laittaa päähän kirpsakassa säässä. Sen lippamainen etuosa suojaa hyvin myös tuulelta. Huppu on syvyydeltään säädettävä ja sivuilla istuvuutta lisäävät yksityiskohdat takaavat hyvän istuvuuden. Ja kuten turvalliseen tuotteeseen kuuluu, on haalarin ja takin huppu irrotettavissa neppareilla.
 

Olkaimet, jotka eivät valu

Talvileikkejä ei pitäisi keskeyttää mikään muu kuin korkeintaan nälästä kuriseva masu joka kertoo, että on aika pitää tauko lumileikeistä ja haukata välipalaa. Mutta yksi suurimmista leikkien keskeyttäjistä ei ole nälkä vaan alati valuvat henkselit! Breden otti tavoitteekseen helpottaa tätä ongelmaa ja niin valmistuivat talvihousut joiden henkselit todella pysyvät paikoillaan! Salaisuus piilee siinä, miten henkseleiden yhtymäkohta on sijoitettu selässä, estäen niiden valumisen. Näin mikään ei häiritse leikkejä vastavalmistuneessa lumilinnassa … paitsi jos äiti pyytää jo viidettä kertaa sisään syömään! Ja mikä parasta – henkselit voi lisäksi säätää lapsen pituudelle sopivaksi.

Kestävät jalkalenkit

Märät, lumiset ja joskus myös mutaiset jalkalenkit ovat usein epämiellyttäviä käyttää. Bredenin säädettävät ja irrotettavat jalkalenkit on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista, jotta niiden käyttö olisi helppoa ja miellyttävää.

Tilavat vetoketjulliset taskut

Haalarin ja takin tilaviin vetoketjullisiin taskuihin voi kerätä kaikki pienelle ihmiselle tärkeät aarteet.  Meille aikuisille ne ovat vain männynkäpyjä ja siemeniä, jotka kuuluisivat lintulaudalle ruoaksi. Mutta lasten mielikuvitus on paljon suurempi, minkä vuoksi myös taskut ovat suuret ja syvät. Näin niihin mahtuu kaikki erityisen tärkeä.

Paikka lapsen nimeä varten

Niin vaatteiden kuin rukkastenkin sisäpuolelta löytyy paikka lapsen nimeä varten, jotta ne eivät vaihdu kaverin kanssa päiväkodissa ja joudu hukkaan. Näitä talvivaatteita lapsi ei todellakaan halua kadottaa, sillä parempia kavereita talven riemuihin on vaikea löytää!

Joustava rannelenkki rukkasissa

Joka kodista löytyy varmasti ainakin yksi laatikko, josta löytyvät kaikki parittomat sukat, lapaset ja rukkaset. Jotta Bredenin rukkaset eivät päätyisi siihen joukkoon, lisäsimme rukkasiin paikan lapsen nimeä varten sekä joustavat rannenauhat jotka voi sujauttaa ranteisiin ennen rukkasia – näin ne pysyvät kätevästi mukana, vaikka rukkaset ottaisikin hetkeksi kädestä. Rukkasten vuori on hengittävää Oeko-Tex® mikrofleece kangasta ja kämmenessä ja peukalossa on vahvikekangas. Pohjimmiltaan ne ovatkin täysin samanlaiset kuin kevät/syysrukkaset, mutta lisänä on lämmittävä kerros joka pitää pienet kädet lämpimänä myös pakkasella.

Tuplakoko mahdollistaa pidemmän käyttöajan

Kaikissa Bredenin vaatteissa on vanhempien elämää helpottava tuplamitoitus ja näin on myös talvivaatteissa. Säädettävät lahkeet ja kuminauhalliset hihan resorit pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä valu käsille tai kenkien alle. Näin vaatteita voi käyttää pidempään, joka taas säästää vanhempien aikaa, rahaa ja myös luontoa.

Laaja värivalikoima

Talvivaatteiden värivalikoima on syysmallistoa hillitympi ja se on saatavilla myös perinteisemmissä väreissä kuten pinkki ja sininen. Lisäksi löydät valikoimista uudet, talvivaatteiden sävyihin sopivat merinovuorelliset pipot, huivit ja kypärämyssyt.

Nyt voi talvi tulla, koska me olemme valmiina! *

*Oikeasti – annetaan talven vielä hetki odottaa. Sillä vielä on aikaa haravoida lehdet kasaan, antaa lasten hyppiä niihin ja leikkiä värikkäässä ja raikkaassa syysilmassa.  Kun kaapista löytyvät valmiina kaikki talven vaatteet, voi koko perhe rauhassa keskittyä syksyn riemuihin ja odottaa pian saapuvaa talvea!

Katso talvivaatteita tästä!

Merle Leemet

Merle Leemet

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.