TOIMIVA JA HYVÄNNÄKÖINEN KYPÄRÄMYSSY- TÄLTÄ NÄYTTÄÄ UUSI VERSIO TUTUSTA TUOTTEESTA!

Muistatteko omasta lapsuudestanne vielä kypärämyssyt? Minä ainakin muistan. Muistan kypärämyssyn vaatekappaleena, joka jakoi mielipiteitä puolesta ja vastaan. Jotkut rakastivat sitä käytännöllisyyden takia ja toiset inhosivat, koska suurin osa kypärämyssyistä ei koreillut kauneudellaan tai mukavuudellaan.

Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Piditkö kypärämyssyistä vai et?

Muistan lapsena käyttäneeni kypärämyssyä syksystä talven läpi kevääseen saakka, mutta en koskaan liiemmin pitänyt niistä? Varsinkaan niiden ulkonäöstä.


Kypärämyssy suojaa korvat ja kaulan

Kypärämyssyn paras ominaisuus on ehdottomasti, että pipo ja kaulaliina ovat samassa paketissa. Käytännöllistä.

Lapsen tarvitsee vetää vain yksi vaatekappale päähänsä ja sen jälkeen suojassa ovat pää, korvat ja kaulan alue. Kaikki yhdellä kertaa. Pukemisessa säästyy aikaa ja äidit ovat tyytyväisiä kun kaula ei paista paljaana pihaleikkien tiimellyksessä. Onhan tuote siinä mielessä aivan mahtava ja käytännöllinen.

Allekirjoitan sen, että kypärämyssy on helppo ja käytännöllinen päähine lapselle. Ja siitä syystä puen lapselleni sellaisen päähän.

Mutta sitten niihin kypärämyssyn miinuspuoliin.
 Käsi ylös – kuinka usein olet törmännyt hyvännäköiseen ja toimivaan kypärämyssyyn? Vastaan itse vahvalla kokemuksen rintaäänellä ja käsi sydämellä – en kovinkaan usein.

Muistan omasta lapsuudestani edelleenkin ne hetket, kun kypärämyssy kiertyi vauhdikkaissa leikeissä silmille. Kauluriosa nousi ylös ja lumi tuiskusi kaulaan hyvästä ideasta huolimatta. Ja posket, poskeni tuntuivat aina olevan puristuksissa kypäräpipon aukko-osan kohdalla. En pitänyt siitä tunteesta – kuin olisin vetänyt päähäni moottoripyöräkypärän vaikka kyseessä oli vain pipo.

Kypärämyssy – tuo lapsuusaikojen mielipiteitä herättävä päähine

Käpylehmistä on siirrytty iPadeihin ja kiristävistä pipoista Bredenin uuden ajan kypärämyssyihin. Kauas ollaan tultu myös niistä ajoista, kun kypärämyssy tuntui moottoripyöräkypärältä. Siitä kiitos Bredenin innovaation!

Bredenin perustaja ja omistaja, kolmen lapsen äiti Merle Leemet päätti valmistaa uuden ajan version kypärämyssystä. Juuri näiden edellä kertomieni syiden takia. Väittäisin, että Merle tiiminsä kanssa onnistui siinä paremmin kuin hyvin.

Merle haastatteli perheitä, lapsia ja vanhempia. Bredenin tiimi teki prototyyppejä, kokeili, oppi ja teki uusia malleja. Lopulta syntyi uuden ajan kypärämyssy.

Uuden ajan kypärämyssy on syntynyt

Bredenin vaatetehtaalla Virossa syntyi uusi innovatiivinen tuote joka näyttää hyvältä, toimii käytössä ja on lapsen päähän sopiva! Bredenin tiimi oli lopulta onnistunut luomaan perinteisestä kypärämyssystä uudentyyppisen tuotteen joka yhdistää pipon ja kauluriosan. 

Oma lapseni on käyttänyt Bredenin merinovillavuorellista kypärämyssyä ja voin suositella sitä sydämestäni. Se on helppo käyttää ja kivannäköinen. Kevään tullen merinovillainen kypärämyssy saa siirtyä talvisäilöön ja tuolloin otamme ulkoleikkeihin käyttöön puuvillaisen vaihtoehdon. Se toimii päiväkodin ulkoleikeissä kuin unelma.

Bredenin pipoissa on nimittäin kiva ominaisuus: pipon sisäkankaasta riippuen ne soveltuvat kylmemmistä talvisäistä aina lämpeneviin kevätpäiviin, riippuen onko sisäkangas merinovillaa tai puuvillaa. Mallistosta löytyy myös lipallinen kypärämyssy, joka sopii aurinkoisiin kevätpäiviin kuin nenä päähän. Monikäyttöinen tuote siis!

Pidetään korvat ja kaula lämpiminä läpi talven ja keväälläkin.

Hilla Stenlund

Hilla Stenlund

Kommentit (0)

Nimi

kommentti

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA´lla ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.