Facebook Pixel

Merinovillaliivi VILLE

26,90 €
SKU
ville-petrol-taht
 • 100% Oeko-Tex® merinovillaa
 • ei-kutiava
 • pehmeä ja joustava kangas
 • kaksinkertainen koko
 • merinovillakangas valmistettu Suomessa
 • vieritä alaspäin ja lue lisää
  Share

  100% merinovillaliivi VILLE on käytettävissä kahdessa koossa peräkkäin. Paidassa on pitkä vartalo-osa joka pitää selän ja vatsan mukavan lämpimänä. Kangas on joustavaa ja lapsi voi pukea tuotteen helposti itse päällensä. Merinoliivi on erinomainen valinta, kun tarvitaan lisälämpöä sisä- ja ulkotiloihin.

  Merinovilla on paras valinta kylmempiin ilmoihin, koska tuote on hengittävä ja se säätelee samalla kehon lämpötilaa. Merino imee liiallisen kosteuden niin, että iho ei hikoile. Siksi tuote sopii erityisen hyvin lapsille jotka hikoilevat helposti – samalla se pitää sairaudet loitolla.

  Merinovilla on pehmein villa ja se sopii lasten herkälle iholle. Merinovilla on myös antibakteerinen, joten se sopii myös lapsille, joilla on atooppinen iho.

  Kaikki Breden merinovalmisteet ovat konepestävissä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali: 100% Oeko-Tex® sertifioitua merinovillaa.

  Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Etko vieläkään ole varma minkä koon valitsisit tai onko sinulla muita kysymyksiä mielessäsi? Soita meille +358 40 166 06 03 tai laita sähköpostia osoitteeseen

  Vanhenevien pisteiden muistutuksen tilaus
  Olet arvostelemassa:Merinovillaliivi VILLE
  Sinun luokituksesi
  To Top