Facebook Pixel

Merino lapaset METTY

SKU
metty-sinine-indigo

Nämä pehmeät ja lämpimät vauvan käsineet on valmistettu 100% merinovillakankaasta jolla on Oeko-Tex® laatumerkki. Käsineet ovat kaksikerroksiset ja sopivat kevät-syksy aikajaksolle tai kylmempiin ilmoihin lämpimämpien käsineiden alla. Pitkät käsineiden suut pitävät lapaset mukavasti paikoillaan. Käsineissä on pehmeät saumat jotka eivät aiheuta ihon kutinaa.

Merinovilla on pehmein villa ja samalla se on myös antibakteerinen. Se on paras vaihtoehto lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho. Merino sopii kylmempiin säihin koska se on hengittävä materiaali ja se samalla säätelee kehon lämpöä. Merinovilla imee myös kosteutta niin että iho ei pääse ikoilemaan ja pitää samalla vauvan mukavan lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinotuotteet ovat konepestäviä villaohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittua. Materiaali: 100% Oeko-Tex® sertifioitus merinovillaa.

Etkö ole vielä varma minkä koon valitsisit tai onko sinulla muita kysymyksiä mielessäsi? Soita meille numeroon +358 40 166 06 03 tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merino lapaset METTY
Sinun luokituksesi
To Top