Facebook Pixel

Merinovillapipo LOTTE

19,90 €
SKU
lotte-fuksia
  • 100% Oeko-Tex® merinovillaa
  • ei-kutiava
  • pehmeää ja joustavaa kangasta
  • merinovillakangas valmistettu Suomessa
  • vieritä alaspäin ja lue lisää
Share

Tämä pehmeä ja lämmin vauvanpipo on valmistettu 100% merinovillakankaasta jolla on Oeko-Tex® laatumerkki. Merinopipo on yksinkertaisesta kankaasta ja se sopii kevät-syksy ajankohtiin tai kylmemmillä ilmoilla lämpimämmän päähineen alle. Pipossa on pehmeät saumat, jotka eivät aiheuta ihon kutiamista. Erityisen leikkauksen ja joustavan kankaan ansiosta pipo on erittäin helppo pukea päälle.

Merinovilla on pehmein villa ja samalla myös antibakteerinen. Se tekee tuotteesta parhaan vaihtoehdon lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho. Merino sopii mainioisti kylmemmille ilmoille, koska se on hengittävä materiaali ja samalla se säätelee kehon lämpötilaa. Merinovilla imee liiallisen kosteuden joten iho ei pääse hikoilemaan ja vauvan iho pysyy samalla mukavan lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinotuotteet ovat konepestäviä konepesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali: 100% Oeko-Tex® sertifioitu merinovilla.

VINKKI: Valitse pipon koko perustuen lapsesi pään ympärysmittaan, ei ikään tai edelliseen pipoon perustuen. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö ole vielä varma minkä koon valitsisit tai onko sinulla muita kysymyksiä mielessäsi? Soita meille numeroon +358 40 166 06 03 tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovillapipo LOTTE
Sinun luokituksesi
To Top