Facebook Pixel

Merinovillapipo MAIJA

Tarjoushinta 8,90 € Normaali hinta 16,90 €
SKU
maija-heleroosa
  • 100% Oeko-Tex® merinovillaa
  • ei-kutiava
  • pehmeä ja joustava kangas
  • merinovillakangas valmistettu Suomessa
  • vieritä alaspäin ja lue lisää

Pehmeä ja lämmin merinopipo on valmistettu 100% merinovillakankaasta, jolla on Oeko-Tex® laatumerkki. Pipo sopii hyvin joka vuodenaikaan sisälle ja ulos, niin kylmempiin ilmoihin kuin lämpimämpiin keleihin. Pipon saumat ovat pehmeät, joten ne eivät aiheuta ihon kutinaa.

Merinovilla on pehmein villa ja samalla se on myös antibakteerinen. Se on paras vaihtoehto lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho. Merino sopii kylmempiin säihin, koska se on hengittävä materiaali ja se säätelee myös kehon lämpöä. Merinovilla imee myös kosteutta siten, että iho ei pääse hikoilemaan ja pitää samalla vauvan ihon mukavan lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinotuotteet ovat konepestäviä villaohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittua. Materiaali: 100% Oeko-Tex® sertifioitus merinovillaa.

VINKKI: Valitse pipon koko perustuen lapsesi pään ympärysmittaan, ei ikään tai edelliseen pipoon perustuen. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö ole vielä varma minkä koon valitsisit tai onko sinulla muita kysymyksiä mielessäsi? Soita meille numeroon +358 40 166 06 03 tai laita sähköpostia osoitteeseen: info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

 

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovillapipo MAIJA
Sinun luokituksesi
To Top