Facebook Pixel

Merinovillapipo LUKKA

Tarjoushinta 19,90 € Normaali hinta 24,90 €
SKU
lukka-hall
  • 100% Oeko-Tex® merinovillaa
  • suunniteltu aikuisille (syvempi leikkaus)
  • ei-kutiava
  • pehmeä ja joustava kangas
  • sopii lämpötiloihin +0 - +10 °C
  • merinovillakangas valmistettu Suomessa
  • vieritä alaspäin ja lue lisää
Share

Breden merinovillapipo on valmistettu 100% merinovillaisesta kankaasta, jolla on Oeko-Tex® -laatumerkki. Tuotteen uusi ja paranneltu leikkaus sopii parhaiten teini-ikäisille ja aikuisille. Pipo sopii parhaiten käytettäväksi syksyn, talven ja kevään aikana. Tuote on erinomainen lisä omaan päivittäiseen asuvalikoimaasi ja erityisen hyvä tuote ulkoilutarpeisiisi, kuten juoksuun, hiihtoon, jalkapalloon ja niin edelleen. 100% merinovillainen pipo LUKKA soveltuu parhaiten syksyn, talven ja kevään aikana käytettäväksi. Paras lämpötila tuotteen käyttöön on 0 - +10 °C.

100% merinovillapipoa voi käyttää sellaisenaan tai reuna ylös käännettynä.

MERINOVILLA on PARAS VALINTA kylmempien talvipäivien varalle koska se SÄÄTELEE KEHON LÄMPÖTILAA ja on samalla HENGITTÄVÄ materiaali. Merinovilla siirtää kosteutta iholta jättäen sen kuivaksi, niinpä se sopii mainiosti helposti hikoileville. Merinovilla on pehmein villa sekä antibakteerinen materiaali joten se on mainio valinta herkälle ja/tai atooppiselle iholle.

Kaikki Breden merinotuotteet ovat konepestävissä villapesuohjelmilla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali: 100% Oeko-Tex® -sertifioitu merinovilla.

VINKKI: valitse koko joka perustuu lapsen pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan pipoon. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö vieläkään tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla mahdollisesti muita kysymyksiä mielessä? Soita meille: +358 40 166 06 03 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovillapipo LUKKA
Sinun luokituksesi
To Top