Facebook Pixel

Merinovuorellinen pipo METTE

SKU
mette-melange-hall-tume

100% Oeko-Tex® sertifioitu merinovillapipo METTE soveltuu parhaiten käytettäväksi syksyn, talven ja kevätkauden aikana. Paras lämpötila tuotteen käyttöön on +5 - -7 °C.

MERINOVILLA on PARAS VALINTA kylmemmälle säälle, sillä se on HENGITTÄVÄ ja SÄÄTELEE kehon lämpöä. Merinovilla imee liiallista kosteutta jotta iho ei hikoilisi. Tämän vuoksi se soveltuu erityisen lapsille, jotka hikoilevat helposti. Merinovilla on pehmein villa ja antibakteerinen, joten se sopii myös lapsille, joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho.

Kaikki Breden merinovillaiset tuotteet ovat KONEPESTÄVIÄ villapesuohjelmilla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali: Päällys 95% GOTS luonnonmukaista puuvillaa, 5% elastaania. Vuori: 100% Oeko-Tex® -sertifioitua merinovillaa.

VINKKI: valitse koko joka perustuu lapsen pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan pipoon. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö vieläkään tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla mahdollisesti muita kysymyksiä mielessä? Soita meille: +358 40 166 06 03 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorellinen pipo METTE
Sinun luokituksesi
To Top