Facebook Pixel

Merinovuorellinen pipo MIKA

SKU
mika-kollane-beeswax

100% Oeko-Tex® sertifioitu merinovillapipo MIKA soveltuu parhaiten käytettäväksi syksyn, talven ja kevätkauden aikana. Paras lämpötila tuotteen käyttöön on +5 - -7 °C.

MERINOVILLA on PARAS VALINTA kylmemmälle säälle, koska se on HENGITTÄVÄÄ materiaalia ja se SÄÄTELEE kehon lämpötilaa. Merinovilla imee samalla liiallista kosteutta jotta iho ei hikoilisi. Tämän takia se sopii erityisen hyvin lapsille jotka hikoilevat helposti. Merinovilla on pehmein villa ja samalla antibakteerinen, joten se sopii hyvin lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho.

Kaikki Breden merinovillaiset tuotteet ovat KONEPESTÄVIÄ villapesuohjelmalla, kevyt linkous on myös sallittu. Materiaali: Päällys 95% GOTS luonnonmukaista puuvillaa, 5% elastaania. Vuori: 100% Oeko-Tex® -sertifioitua merinovillaa.

VINKKI: valitse koko joka perustuu lapsen pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan pipoon. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö vieläkään tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla mahdollisesti muita kysymyksiä mielessä? Soita meille: +358 40 166 06 03 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorellinen pipo MIKA
Sinun luokituksesi
To Top