Facebook Pixel

Merinovuorellinen tuubihuivi MIKEL

SKU
mikel-masinad-hall-turkiis

100% Oeko-Tex® sertifioitu merinovillainen huivi MIKEL sopii parhaiten käytettäväksi syksy-, talvi- ja kevätkaudella. Paras lämpötila on +5°- -7°C. Pidennetty etu- ja takaosa suojaavat yläselkää ja rintakehää.

Merinovilla on paras valinta kylmempiin ilmoihin, koska tuote on hengittävä ja se säätelee samalla kehon lämpötilaa.  Merino imee liiallisen kosteuden niin, että iho ei hikoile. Siksi tuote sopii erityisen hyvin lapsille, jotka hikoilevat helposti – samalla se pitää sairaudet loitolla. Merinovilla on pehmein villa ja se sopii lasten herkälle iholle. Merino on myös antibakteerinen, joten se sopii myös lapsille, joilla on atooppinen iho.

Kaikki Breden merinovalmisteet ovat konepestävissä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali: Päällys 95% luonnonmukaista GOTS puuvillaa, 5% elastaania. vuori: 100% Oeko-Tex® sertifioitua merinovillaa.

Etko vieläkään ole varma minkä koon valitsisit tai onko sinulla muita kysymyksiä mielessäsi? Soita meille +358 40 166 06 03 tai laita sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

 

 

 

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorellinen tuubihuivi MIKEL
Sinun luokituksesi
To Top