Facebook Pixel

Merinovuorellinen vauvan jumpsuit MAJOR

SKU
major-krokodill-roosa

Bredenin 100% merinovillavuorellinen vauvan jumpsuit on paras ja helpoin vaihtoehto pienokaiselle tai pienokaisille kylmempiin kuukausiin. Jumpsuit käy parhaiten kerrospukeutumisen ensimmäiseen tai toiseen kerrokseen. Talvella tätä tulisi käyttää ainoana kerroksena ulkoiluun tarkoitetun lumipuvun alla. Keväisin ja syksyisin tätä tulisi käyttää päälimmäisenä kerroksena, alla hieman kevyempi kerros.

Tämän lisäksi merinovillaiset vauvan jumpsuitit ovat täydellisiä pitkille automatkoille syksyisin, talvisin tai keväisin - ihanteellinen vaate vierailumatkoille pidemmällä asuvien perheenjäsenten tai ystävien luokse loma-aikoina.

Leveät hihat varmistavat sen, että tätä tuotetta voi käyttää pidemmän aikaa. Kaksipuolinen vetoketju avautuu pitkälle helpottaen pukeutumista. Vetoketjun lopussa on erityinen taitos, joka suojelee lapsesi ihoa vetoketjun hankaamiselta.

Merinovilla on pehmein villa ja se on samalla myös antibakteerinen, joten se on paras vaihtoehto vauvojen herkälle ja / tai atooppiselle iholle. Merino sopii kylmempään säähän koska se on hengittävä materiaali ja säätelee samalla kehon lämpötilaa. Merinovilla imee myös liiallisen kosteuden niin, ettei iho pääse hikoilemaan ja pitää vauvan olon mukavana ja kehon lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinovillatuotteet ovat KONEPESTÄVIÄ villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu. Materiaali, päällys 95% GOTS luonnonmukaista puuvillaa, 5% elastaania. Vuori: 100% Oeko-Tex® sertifioitua merinovillaa.

Etkö ole varma minkä koon valita tai onko sinulla jotain muita kysymyksiä mielessä? Soita meille: +358 40 166 06 03 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi.

Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

 

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorellinen vauvan jumpsuit MAJOR
Sinun luokituksesi
To Top