Facebook Pixel

Merinovuorellinen, lipallinen kypärämyssy CLARK

Tarjoushinta 37,90 € Normaali hinta 43,90 €
SKU
clark-superkangelased-tumesinine
 • UUSI! Paksumpi merinovuori!
 • suositeltu lämpötila -7°C ja kylmempään
 • tuplavuori korvilla ja pään takaosassa
 • auringolta ja tuiskulta suojaava lippa
 • merinovilla ei kutita
 • 100% Oeko-Tex®  mulesing vapaa merinovillainen vuori
 • päällikangas GOTS -luomupuuvillaa
 • 2in1: hattu ja huivi samassa
 • patentoitu muotoilu (EM, NO DM/089105)
 • suunniteltu ja valmistettu Virossa
 • lue lisää alhaalta

UUSI CLARK kypärämyssy on todellinen monitoimituote, sillä se suojaa monin eri tavoin. Ensinnäkin kypärämyssyssä on lippa joka suojaa silmiä talven tuiskuilta, mutta myös auringolta – jokainen vanhempi on varmasti kuullut lapseltaan pyynnön ”sulkea aurinko” ;) Toiseksi CLARK myssyssä on lämpimämpi merinovillainen vuori, joka sopii -7 °C ja kylmempään ja jotta pieni ihminen pysyy myös kovemmilla pakkasilla varmasti lämpimänä, on korvat ja pään takaosa suojattu tuplavuorella. Näin kovempikaan pakkanen ei pääse nipistelemään korvia. Kolmantena on tietenkin ihanan pehmeä vuori, joka on mulesing vapaata 100% Oeko-Tex® merinovillaa, sekä joustava päällikangas GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Tästä syystä kypärämyssy on lapsen iholle turvallinen ja miellyttävä. Se ei sisällä haitallisia aineita eikä kutita. CLARK kypärämyssyssä on myös patentoitu muotoilu (EM, NO DM/089105) jonka ansiosta se on todellinen uuden ajan kypärämyssy! Muotoilun ansiosta korvat ovat aina suojassa ja kaula lämpimänä, joten kurkkukivut ja nielutulehdukset pysyvät paremmin loitolla. Huiviosan pidennetty etu- ja takakappale pitävät rintakehän lämpimänä ja leuan alla olevan osan voi tarvittaessa nostaa leuan tai jopa nenän päälle suojaamaan kasvoja – ihan sen mukaan millainen ilma on.

Merinovilla on paras valinta kylmemmille ilmoille sillä se hengittää ja säätelee kehon lämpötilaa sekä siirtää kosteutta pitäen ihon kuivana. Merinovilla antaa loistavan suojan talven pakkasissa, olematta liian paksu. Se on materiaalina pehmeä eikä kutita. Antibakteerisuutensa ansiosta se sopii mainosti herkälle ja/tai atooppiselle iholle.

Kaikki Breden merinovalmisteet ovat konepestävissä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu.

Päällikangas: 95% GOTS sertifioitua puuvillaa 5% elastaania. Vuori: 100% Oeko-Tex® sertifioitua mulesing vapaata merinovillaa.

VINKKI: valitse koko joka perustuu lapsen pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan pipoon. Esimerkiksi kun pään ympärysmitta on 51 cm, valitse pipo jonka koko on 50/52.

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla muuta kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorellinen, lipallinen kypärämyssy CLARK
Sinun luokituksesi
To Top