Facebook Pixel

Merinovuorelliset BABU tossut

Tarjoushinta 15,90 € Normaali hinta 18,90 €
SKU
babu-hirv-petrol
  • Oeko-Tex® merinovillavuori
  • päällikangas GOTS luomupuuvillaa
  • merinovilla ei kutita
  • pehmeä ja joustava kangas
  • suunniteltu ja valmistettu Virossa
  • lue lisää alhaalta

BABU vauvan tossut pitävät pienimmätkin varpaat lämpiminä. Tossuissa on lämmin Oeko-Tex® merinovuori sekä GOTS luomupuuvillainen päällikangas. Merino ei pistele vauvan herkkää ihoa vaan on pehmeä ja joustava. Koska merinolla on loistava kyky siirtää kosteutta iholta se pitää pienet jalat lämpimänä koko ajan eikä päästä niitä hikoamaan. Ne ovat täydelliset käytettäväksi vaunuissa tai kantoliinassa. Koska ihminen menettää erityisen paljon kehon lämmöstään juuri käsien ja jalkojen kautta, voi BABU tossujen lisäksi vauvalle pukea käsiin BAIR tai BALE lapaset - jotta myös pienet sormet pysyvät ihanan lämpöisenä!

Merinovilla on pehmein villa ja se on samalla antibakteerinen. Se on paras valinta lapsille joilla on herkkä ja / tai atooppinen iho. Merino sopii mainiosti myös kylmempiin ilmoihin sillä se on hengittävä materiaali ja se säätelee kehon lämpötilaa. Merinovilla imee liiallista kosteutta iholta ja pitää vauvan ihon mukavan lämpimänä.

Kaikki Bredenin merinovillatuotteet ovat konepestäviä villapesuohjelmalla, myös kevyt linkous on sallittu.

Päällikangas: 95% CO luomupuuvilla, 5% EA elastaan

Vuori: 100% WO Oeko-Tex® sertifioitu merinovilla

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Merinovuorelliset BABU tossut
Sinun luokituksesi
To Top