Facebook Pixel

Sopimusehdot ja tietosuoja


Sitten vielä se tavallisesti pienellä kirjoitettu teksti:Alla olevat toimitus- ja palautusehdot kannattaa ehdottomasti lukea. Luonnollisesti autamme sinua niin tilausta, toimitusta, palauttamista kuin vaihtamista koskevissa kysymyksissä; älä epäröi ottaa yhteyttä.


YLEISET EHDOT

Tässä lueteltuja sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www.bredenkids.fi sijaitsevan verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa, joita säätelevät myös Virossa voimassaolevat säännökset ja lait.

SOPIMUKSEN SOLMIMINEN

Breden Kids OÜ:n ja asiakkaan välille astuu voimaan kauppasopimus siitä hetkestä alkaen, jona tilausvahvistuksen mukainen summa on vastaanotettu Breden Kids OÜ:n tilille. Ennen myyntisopimuksen voimaantuloa tuotteita ei varata asiakkaalle.

HINTA

Breden Kids OÜ:ssä myytävien tuotteiden hinnat näkyvät tuotesivulla. Kaikki hinnat on merkitty euroissa. Kampanjahintojen ohella näkyy normaalihinta yliviivattuna.

TUOTTEIDEN SAATAVUUS

Breden Kids OÜ tekee kaikkensa pitääkseen verkkokaupassa ilmoitetut varastomäärät oikeellisina, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi löytääksemme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun.

PALAUTUKSET

Breden Kids OÜ:stä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta alkaen.

Palautettava tuote tulee lähettää Breden Kids OÜ:n osoitteeseen 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta joko Itella SmartPostin pakettiautomaatin tai postikonttorin noutopisteen välityksellä.

Palautuksen takaisinmaksu suoritetaan 3-5 työpäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

PALAUTETTAVAN TUOTTEEN KUNTO

* Palautettava tuote ei saa olla vioittunut.

Mikäli palautettava tuote (tai tuotteen pakkaus) on vaurioitunut ja vaurioituminen ei johdu Breden Kids OÜ:stä tai kun vaurioituminen on aiheutunut tuotteen virheellisestä käsittelystä/käytöstä, on Breden Kid OÜ:llä kompensaatioksi oikeus vähentää tuotteen arvonalennus tilaajan palautussummasta. Breden Kids OÜ lähettää kompensaation pidättämisestä ilmoituksen.

 

* Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä.

Mikäli käy ilmi, että tuotetta on käytetty, soveltaa Breden Kids OÜ kohtuullisen käytön periaatetta: jos tuotetta tuli sovittaa sopivuuden selvittämiseksi, katsotaan tuote edelleen käyttämättömäksi. Breden Kids OÜ:llä on oikeus kompensoida käytöstä aiheutunutta arvon alenemaa vähentämällä se palautussummasta.

 

* Hintalappu tulee olla kiinni palautettavassa tuotteessa.

Breden Kids OÜ ei vastaa vioista, jotka ovat syntyneet sen jälkeen, kun tuote on luovutettu ostajalle.

KIISTOJEN RATKAISU

Mikäli ostajalla on myyjään kohdistuvia vaateita, tulee valitus lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@bredenkids.fi. Breden Kids OÜ on kuluttajansuojalakiin perustuen velvollinen vastaamaan kirjallisesti 15 päivän kuluessa. Kuluttajansuojalain löydät TÄSTÄ.

Mikäli ostaja ja Breden Kids OÜ eivät löydä sopuratkaisua, on ostajalla mahdollisuus kääntyä kuluttajansuojalautakunnan puoleen. Menettelytapaehtoihin voi tutustua ja anomuksen esittää tässä. Kuluttajasuojalautakunnan toimivaltaan kuuluu ostajan ja Breden Kids OÜ:n välillä solmitusta sopimuksesta aiheutuneiden kiistojen ratkaiseminen. Ostajan valituksen käsittely lautakunnassa on maksutonta. Ostaja voi kääntyä myös EU:n kuluttajakiistoja ratkaisevan foorumin puoleen.

VASTUU JA YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Se, joka rikkoo sopimukseen perustuvia velvoitteitaan, on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon Virossa voimassa olevien sopimusoikeudellisten korvaussääntöjen mukaan.

Breden Kids OÜ ei vastaa ostajalle aiheutuneesta vahingosta tai toimitusviivästyksestä, jos se johtuu olosuhteista, joihin Breden Kids OÜ ei voi vaikuttaa (force majeure). Breden Kids OÜ ei vastaa tuotteen katoamisesta tai vioittumisesta, joka on aiheutunut sen jälkeen, kun tuote on luovutettu kuljettajalle.

Breden Kids OÜ:n vastuu rajoittuu kyseisen tuotteen/kyseisten tuotteiden myyntihintaan: Breden Kids OÜ ei vastaa välillisistä vahingoista.

YKSITYISYYDENSUOJA

Asioimalla Breden Kids OÜ verkkokaupassa asiakas antaa suostumuksensa henkilötietojensa käyttöön tässä sopimuksessa määritellyin ehdoin. Breden Kids OÜ:lle annetut henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriin ja niitä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja markkinointitarkoituksiin. Breden Kids OÜ lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain siinä tapauksessa, että ostaja on antanut verkkosivulla sähköpostiosoitteensa ja ilmaissut toiveensa saada suorapostitusilmoituksia.

Ostaja voi niin halutessaan milloin tahansa luopua sähköpostitse lähetettävistä tarjouksista ja uutiskirjeistä ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai seuraamalla sähköpostitarjouskirjeessä annettuja ohjeita.

Ostajan henkilötiedoista luovutetaan kuljetusyritykselle ainoastaan ne tiedot, joita yritys tarvitsee tuotteen perille toimittamiseen.

Henkilötietojen suoja on taattu kaikilla lainmukaisilla turvatoimilla. Breden Kids OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta rekisteröityjä henkilötietoja sivullisille sekä olemaan käyttämättä niitä lain ja näiden ehtojen vastaisesti.

Ostoympäristömme on turvallinen emmekä me välitä tietojasi kolmansille osapuolille. Breden Kids verkkokaupassa on käytössä turvallisen maksamisen järjestelmä, joka suojaa korttipetoksia vastaan.

Breden Kids YKSITYISYYSEHDOT.

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Verkkokaupan kehitykseen liittyen sekä paremman ja turvallisemman verkkoasioinnin takaamiseksi Breden Kids OÜ pidättää itsellään oikeuden näiden ehtojen sekä hinnaston muutoksiin ja täydennyksiin.

Ehtojen ja hintojen muutokset astuvat voimaan heti, kun ne julkaistaan verkkosivuillamme osoitteessa www.bredenkids.fi. Jos asiakkaan tilaus on tehty ennen uusien ehtojen voimaantuloa, sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita ehtoja, ellei näissä ehdoissa tai laissa toisin määrätä.

To Top