Facebook Pixel

Toimitustavat ja toimitusaika

Eli, olet ostoksesi tehnyt ja nyt mietit kuinka kauan menee siihen, että pääset käyttämään sitä uutta superstara hattuasi? Me emme pidä odottelusta ja tiedämme että et pidä sinäkään. Tämän takia etsimme jatkuvasti uusia tapoja nopeuttaaksemme postitus- ja toimitusprosessia. Taulukko tässä alapuolella antaa sinulle tietoa siitä, kuinka monta päivää tilauksen toimittamiseen ovellesi kestää.

TOIMITUS YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ?

Kyllä, totta se on!

Saadaksesi toimituksen perille jopa yhdessä päivässä, tilaa näin:

- Tilaa paketti Smartpost –pakettiautomaattiin.

- Tee tilaus ennen kello 15:00 maanantaista perjantaihin.

- Tee tilaus Helsingin alueella.

* Mikäli teet tilauksen perjantaina kello 15:00 jälkeen, lähetys aloittaa oman matkansa maanantaina ja saat rakkautta ja laatua täynnä olevan paketin tiistaina.

Toimitusalue (Helsinki) Helsinki Muu Suomi
Toimitustapa Pakettiautomaatti / Posti Pakettiautomaatti / Posti
Toimitusaika 1-3 arkipäivää 3-5 arkipäivää
Toimitushinta 0€ 0€


*Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä ja poikkeustapauksissa toimitus saattaa kestää hieman kauemmin.


ILMAINEN TOIMITUS

Ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen!

PALAUTUKSET - jos sinä et ole tyytyväinen, emme mekään ole

Haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen Breden tuotteeseesi, joten seisomme aina meidän palvelumme ja tuotteidemme takana sataprosenttisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen johonkin, kerro se meille ja mietimme millä saamme sinut jälleen tyytyväiseksi – olkoon se sitten uusi tuote tai suklaapatukka, ihan kumpi tahansa saa sinun hymysi lähemmäksi korviasi. Yhdessä pystymme tähän!

Vaikka teemme aina parhaamme toimittaessamme parhaan laadun omaavia tuotteita, joskus voi käydä niin, että viallinen tuote joutuu tilaukseen. Jos näin käy juuri sinulle, ota tuotteesta kuva ja lähetä se meille. Mutta emme halua huolestuttaa sinua – tätä tapahtuu todella aniharvoin!

Askarruttaako jokin asia sinua? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi tai soita meille numeroon +358 40 166 06 03. Me todella haluamme auttaa!  


PALAUTUS JA VAIHTO- Me maksamme kustannukset, todellakin!

Tilaa 10 erilaista hattua ja kokeile niitä kotona valitse kaikki tai yksi ja voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet ilmaiseksi. Eikö olekin hyvä uutinen?

Palautus / tuotteenvaihto on erittäin helppoa.

- Palaa (Posti pakettiautomaatti, Posti), lähetä palautuskoodi ja lähetä pakkaus takaisin meille.

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, voimme nopeasti ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää uusia tuotteita tai informaatiota - aivan kuten haluat, ilman lisäkysymyksiä.

To Top