Facebook Pixel

Toimitustavat ja toimitusaika

Olet ostoksesi tehnyt ja nyt mietit kuinka kauan menee siihen, että pääset käyttämään uutta ihanaa hattuasi? Me emme pidä odottelusta ja tiedämme ettet pidä sinäkään. Tämän vuoksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja nopeuttaaksemme postitus- ja toimitusprosessia. Seuraava taulukko antaa sinulle tietoa siitä kuinka kauan tilauksen toimittamiseen ovellesi kestää.


Toimitusalue (Helsinki) Helsinki Muu Suomi
Toimitustapa Pakettiautomaatti / Posti Pakettiautomaatti / Posti
Toimitusaika 1-3 arkipäivää 3-5 arkipäivää
Toimitushinta 4.90€ 4.90€


TOIMITUS YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ?

Kyllä, saadaksesi toimituksen perille jopa yhdessä päivässä tilaa näin:- Tilaa paketti Smartpost -pakettiautomaattiin


- Tee tilaus ennen kello 15:00 maanantaista perjantaihin


- Tee tilaus Helsingin alueelle


*Mikäli teet tilauksen perjantaina kello 15:00 jälkeen, lähetys aloittaa oman matkansa maanantaina ja saat rakkautta ja laatua täynnä olevan paketin aikaisintaan tiistaina.

*Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä sekä joissakin poikkeustapauksissa toimitus saattaa kestää hieman kauemmin.

 

ILMAINEN TOIMITUS

Ilmainen toimitus yli 35 euron tilauksille.


PALAUTUKSET 
- jos sinä et ole tyytyväinen, emme mekään ole

Haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen Breden tuotteeseesi, joten seisomme aina palveluidemme ja tuotteidemme takana sataprosenttisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et jostain syystä ole tyytyväinen johonkin niin kerrothan siitä meille ja mietimme millä saamme sinut jälleen tyytyväiseksi – olkoon se sitten uusi tuote tai suklaapatukka, ihan kumpi tahansa saa sinun hymysi lähemmäksi korviasi. Yhdessä pystymme tähän!

Vaikka teemme aina parhaamme toimittaessamme parhaan laadun omaavia tuotteita voi joskus käydä niin, että viallinen tuote joutuu tilaukseen. Jos näin käy juuri sinulle, ota tuotteesta kuva ja lähetä se meille. Mutta emme halua huolestuttaa sinua – tätä tapahtuu todella harvoin!

Askarruttaako jokin asia sinua? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi tai soita meille numeroon +358 40 166 0603. Me todella haluamme auttaa!  

PALAUTUS JA VAIHTO- Me maksamme kustannukset, todellakin!

Tilaa monta erilaista hattua ja kokeile niitä kotona. Valitse yksi tai useampi ja voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet ilmaiseksi. Eikö olekin hyvä uutinen!

 

Palautus ja tuotteen vaihtaminen on erittäin helppoa.- Pakettiautomaatilta noutamasi paketin voit myös palauttaa pakettiautomaatilta. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Ilmainen palautus ja vaihto.- Palvelupisteeltä tai postin konttorista noutamasi paketin voit palauttaa samasta pisteestä. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Ilmainen palautus ja vaihto.

 

 

To Top