Facebook Pixel

Toimitustavat ja toimitusaika

Olet ostoksesi tehnyt ja nyt mietit, kauanko kestää, että tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa? Me emme pidä odottelusta, etkä varmasti sinäkään. Niinpä etsimme jatkuvasti uusia tapoja nopeuttaaksemme postitus- ja toimitusprosessia. Teemme kaikkemme, jotta saat tilauksesi aina mahdollisimman pian.

Voit valita toimitustavaksi joko pakettiautomaatin tai Postin palvelupisteen. Toimituskulut alle 35 euron tilauksille ovat 4.90€ riippumatta toimitustavasta. Yli 35 euron tilauksille toimitus on maksuton.

Pääkaupunkiseudulle paketin toimitus kestää pääsääntöisesti 1-3 arkipäivää ja muualle Suomeen n. 3-5 arkipäivää.


Toimitusalue (Helsinki) Helsinki Muu Suomi
Toimitustapa Pakettiautomaatti / Posti Pakettiautomaatti / Posti
Toimitusaika 1-3 arkipäivää 3-5 arkipäivää
Toimitushinta 4.90€ 4.90€


TOIMITUS JOPA YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ?

Kyllä, saadaksesi toimituksen perille jopa yhdessä päivässä toimi näin:- Tilaa paketti pakettiautomaattiin


- Tee tilaus ennen kello 15:00 maanantaista perjantaihin


- Tee tilaus pääkaupunkiseudulle

* Mikäli teet tilauksen perjantaina kello 15:00 jälkeen, lähetys aloittaa oman matkansa maanantaina. Saat rakkautta ja laatua täynnä olevan paketin siis aikaisintaan tiistaina.

* Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä sekä joissakin poikkeustapauksissa toimitus saattaa kestää hieman kauemmin.

* Jos haluat seurata tilauksesi kulkua posti.fi sivulta, voit pyytää paketin lähetystunnuksen ilmoittamalla siitä osoitteeseen info@bredenkids.fi

 

ILMAINEN TOIMITUS

Ilmainen toimitus yli 35 euron tilauksille.PALAUTUKSET - jos sinä et ole tyytyväinen, emme mekään ole

Haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen Breden tuotteeseesi, joten seisomme aina palveluidemme ja tuotteidemme takana sataprosenttisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole tyytyväinen johonkin tuotteeseemme tai palveluumme niin kerrothan siitä meille. Meidän tehtävämme on miettiä, miten saamme sinut jälleen tyytyväiseksi – olkoon se sitten uusi tuote tai jokin muu keino saada sinut jälleen hymyilemään. Yhdessä pystymme tähän!

Teemme aina parhaamme, että toimittamamme tuotteet ovat parasta laatua. Joskus, onneksi harvoin voi kuitenkin käydä niin, että viallinen tuote joutuu tilaukseen. Mikäli näin käy juuri sinulle, otathan yhteyttä osoitteeseen info@bredenkids.fi ja kerro virheestä. On tärkeää, että kaikki laatuun tai tuotteiden suunnitteluun liittyvät virheet tulevat tietoomme, sillä vain tietoisena niistä meillä on mahdollisuus parantaa laatuamme ja kehittyä!

Tai jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää liittyen tuotteisiin, kokovalikoimaan, postitukseen tai muuhun, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi tai soita numeroon +358 40 166 0603 (arkisin klo 9-14). Olemme täällä sinua varten!  

PALAUTUS JA VAIHTO- Me maksamme kustannukset, todellakin!

Voit tilata monta erilaista tuotetta tai kokoa ja kokeilla niitä rauhassa kotona. Valitse niistä yksi tai useampi ja voit vaihtaa tai palauttaa loput tuotteet ilmaiseksi.

Palautus ja tuotteen vaihtaminen on erittäin helppoa.

* Lähetä palautus/vaihtopyyntö.

* Pakettiautomaatilta noutamasi paketin voit myös palauttaa pakettiautomaatilla.

* Postin palvelupisteestä noutamasi paketin voit palauttaa mistä tahansa palvelupisteestä.

 
Katso tarkemmat ohjeet kohdasta ”Ilmainen palautus ja vaihto”.

 

To Top