Facebook Pixel

Talvinen Merino

Merinovilla on yksi parhaista materiaaleista lasten talvivaatteiden valmistuksessa. Se on pehmeä ja lämmin. Lisäksi merinovilla ei kutita ja säätelee kehon lämpötilaa, siirtää kosteutta iholta ja on antibakteerinen materiaali. Talvinen merinovilla on tehty paksummasta langasta ja kudottu tiiviimmin.

Bredenin valikoimasta löydät talvisella merinovillavuorella valmistetut kypärämyssyt, pipot ja huivit. Lisäksi valikoimassa on myös vauvan merinovillahaalari, joka on ominaisuuksiltaan pehmeä ja sopii hyvin vauvan herkälle iholle.

Malliston merinovuorellisia lasten talvipipoja suositellaan käytettäväksi kun lämpötila laskee alle -7°C, joten ne sopivat hyvin myös kylmänherkille lapsille. Kaikki paksummasta merinovillasta valmistetut tuotteet on merkitty lumihiutaleella.

Breden käyttää tuotteissaan ainoastaan Oeko-Tex® sertifioutua merinovillakangasta. Valitessasi merinovillaisen tuotteen tarjoat lapsellesi parasta laatua ja voit olla varma, että hän pysyy turvallisesti lämpimänä kovemmillakin pakkasilla. 

Talvinen Merino
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
To Top