Facebook Pixel

Vauvan neulepipo WIOLA

Tarjoushinta 27,90 € Normaali hinta 29,90 €
SKU
wiola-naturaalvalge
  • 100% mulesing vapaa merinovilla
  • korvat pysyvät hyvin lämpiminä
  • pehmeät kiinnitysnauhat
  • suuri tupsu
  • suunniteltu Virossa
  • valmistettu EU:ssa
Share

Vauvan merinopipo WIOLA saa niin käyttäjän kuin katselijankin suun hymyyn. Suurella tupsulla varustettu pipo on samalla kaunis ja miellyttävä. Vauvat ovat mestareita saamaan parhaitenkin kiinnitetyn hatun päästään, mutta Bredenin merino on niin pehmeää, että pieni käyttäjä tuskin edes huomaa sitä kantavansa. WIOLA pipon sivuilla on pidempi leikkaus jonka ansiosta korvat pysyvät lämpiminä. Pipon päällinen sekä vuori on neulottu mulesing vapaasta merinovillasta. Tämä tarkoittaa, että lampaat on kasvatettu hellästi ja huolellisesti – aivan kuten kasvatamme lapsemmekin. :)

Merinovilla on paras valinta kylmemmille ilmoille sillä se HENGITTÄÄ ja SÄÄTELEE KEHON LÄMPÖTILAA sekä SIIRTÄÄ KOSTEUTTA pitäen ihon kuivana. Merinovilla on pehmeä eikä kutita, se on ANTIBAKTEERINEN materiaali joten se sopii mainiosti herkälle ja/tai atooppiselle iholle.

100% WO

Konepesu käsipesuohjelmalla. Älä liota. Muotoile kosteana ja kuivaa tasolla. Älä silitä.

VINKKI: valitse koko joka perustuu pään ympärysmittaan, ei ikään tai jo olemassa olevaan pipoon.

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla muuta kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:Vauvan neulepipo WIOLA
Sinun luokituksesi
To Top