Facebook Pixel

WEERA neulelapaset ilman peukaloa

Tarjoushinta 16,90 € Normaali hinta 19,90 €
SKU
weera-helesinine
  • 100% mulesing vapaa merinovilla
  • elastaania sisältävä ranneosa pysyy napakkana eikä valu
  • ilman peukaloa
  • lapaset on yhdistetty pehmeällä nauhalla
  • suunniteltu Virossa
  • valmistettu EU:ssa

Vauvan WEERA neulelapaset on suunniteltu vauvoista kaikkein pienimmille, joiden peukaloa on vaikea saada lapasessa paikoilleen – siksi WEERA lapaset ovat ilman peukalon paikkaa. WEERA neulelapset ovat talvinen versio tutuista BAIR lapasista. Talven lapasissa on kuitenkin merinovillaisen vuoren lisäksi myös päällinen merinoneuletta. Lapasten ranneosaan lisätyn elastaanin ansiosta ne pysyvät napakkana eivätkä valu. Ja mikä hienointa – nämä maailman pienimmät lapaset on yhdistetty pehmeällä nauhalla, jonka voi laittaa kulkemaan hihasta hihaan. Näin lapaset pysyvät aina mukana eivätkä katoa. Ja kun on aika vaihtaa lapaset suurempiin joissa on jo peukalollekin paikka, voi nämä minilapset säilyttää muistona pienen pienistä käsistä. :)

 Merinovilla on paras valinta kylmemmille ilmoille sillä se HENGITTÄÄ ja SÄÄTELEE KEHON LÄMPÖTILAA sekä SIIRTÄÄ KOSTEUTTA pitäen ihon kuivana. Merinovilla on pehmeä eikä kutita, se on ANTIBAKTEERINEN materiaali joten se sopii mainiosti herkälle ja/tai atooppiselle iholle.

98% WO 2% EA

Konepesu käsipesuohjelmalla. Älä liota. Muotoile kosteana ja kuivaa tasolla. Älä silitä.

Etkö tiedä minkä koon valitsisit tai onko sinulla muuta kysyttävää tuotteistamme? Soita +358 40 166 06 03 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@bredenkids.fi

Vieritä alaspäin nähdäksesi yhteensopivia tuotteita.

Asiakkaiden arviot
Olet arvostelemassa:WEERA neulelapaset ilman peukaloa
Sinun luokituksesi
To Top